Evenimentul Zilei > Monden > Primul ministru a făcut cadou unui fotomodel celebru o sumă uriașă! Zeci de mii de oameni au ieșit să protesteze
Primul ministru a făcut cadou unui fotomodel celebru o sumă uriașă! Zeci de mii de oameni au ieșit să protesteze

Primul ministru a făcut cadou unui fotomodel celebru o sumă uriașă! Zeci de mii de oameni au ieșit să protesteze

Primul ministru al Libanului s-a îndrăgostit de un fotomodel celebru, Van Der Merwe. Cadourile pe care i le-a făcut au scos oamenii în stradă.

Proteste masive care au implicat zeci de mii de oameni au izbucnit vineri în Liban, în timp ce au strigat sloganuri care solicită înlăturarea unei elite politice pe care o consideră vinovată de jefuirea economiei naționale până la faliment. Primul ministru Saad Hariri a arătat că ar putea demisiona, dacă reformele nu vor fi adoptate de guvern în 72 de ore, a informat Reuters, citat de Jerusalem Post.
Manifestațiile masive, vin ca urmare a știrii potrivit căreia Hariri, care este tatăl a trei copii, are o relație cu fotomodelul sud-african, Candice Van Der Merwe. În timpul acestei relații, Hariri i-a făcut cadouri de 16 milioane de dolari, a scris New York Times la sfârșitul lunii septembrie.
Saad Hariri, a fost cotat în 2013 de Forbes cu o avere în valoare de 1,9 miliarde de dolari, se consideră fiind suficient de bogat pentru a oferi astfel de sume din propriul buzunar, fără a recurge la corupție.
S-a mai spus, de asemenea, că la momentul în care cei doi s-au întâlnit și au avut o relație, el nu era încă prim-ministru, dar cu toate acestea, el era liderul propriului partid, al Mișcării Viitoare.
Relația nu ar fi ajuns în atenția opiniei publice dacă autoritățile fiscale din Africa de Sud nu ar fi avut suspiciuni atunci când au fost informați că fotomodelul a obținut brusc aproximativ 16 milioane de dolari de la o bancă din Liban.

Frumoasa Candice Van Der Merwe (foto) a declarat fiscului din țara natală că banii sunt un cadou și, prin urmare, nu ar putea fi impozitați. Ea a mai explicat că donatorul era liderul Libanului. Potrivit acesteia, i s-a cerut să vină alături de alte fotomodele într-o stațiune celebră, frecventată de persoane bogate și puternice. Când au ajuns, pașapoartele le-au fost luate și au fost avertizați să nu facă poze celorlalți invitați. Acesta a fost momentul când l-a cunoscut pe politicianul libanez.

Așa a început povestea lor de dragoste. Care acum riscă să dea jos un guvern.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: