Primul dual SIM touchscreen, şi în România

Primul dual SIM touchscreen, şi în România

Compania sud-coreeană Samsung a lansat ieri şi în România terminalul mobil D980 Isis, care poate folosi două cartele SIM concomitent şi primeşte comenzile prin intermediul unui ecran sensibil la atingere (touchscreen).

Acesta este primul telefon mobil (exceptând terminalele chinezeşti pirat) care îmbină cele două caracteristici. „Isis reuşeşte să îmbine cu succes, datorită sistemului Dual SIM, caracteristicile necesare unui utilizator care doreşte un singur telefon, deşi are două SIM-uri: unul pentru telefonul personal şi unul pentru telefonul de serviciu“, arată reprezentanţii companiei.

Utilizatorii vor putea folosi cele două cartele în mod simultan, putând alege cu ce SIM apelează un nume sau pe care îl folosesc pentru a trimite un mesaj. Isis are un ecran tactil cu diagonala de 2,6 inchi (aproximativ 6,6 cm), cameră de 5 megapixeli cu stabilizator de imagine şi bliţ, capabilă să filmeze, conexiuni Bluetooth şi USB 2.0. Terminalul nu dispune de tehnologie 3G, ci de EDGE, iar memoria internă este de doar 45 MB. Aceasta din urmă poate fi însă extinsă până la 2 GB prin intermediul unui card de memorie. La capitolul aplicaţii, amintim un player media, document viewer şi radio FM.

Preţul recomandat de producător pentru acest telefon este de 1.500 de lei. Samsung este cel de-al doilea mare producător de telefoane mobile din lume, după Nokia.

Ne puteți urmări și pe Google News