Evenimentul Zilei > Actualitate > Primul centru de vaccinare non-stop se deschide la Timișoara. Orașul se află în carantină
Primul centru de vaccinare non-stop se deschide la Timișoara. Orașul se află în carantină

Primul centru de vaccinare non-stop se deschide la Timișoara. Orașul se află în carantină

Timișoara va avea primul centru de vaccinare non-stop din țară. Anunțul a fost făcut de prefectul județului Timiș, Zoltan Nemeth.

Timișoara va avea primul centru de vaccinare non-stop din țară. Anunțul a fost făcut de prefectul județului Timiș, Zoltan Nemeth.

Ciudat este însă faptul ca Timisoara se afla în carantină, iar ieșitul pe străzi este resticționat. Întrebarea este cum se va proceda, sau dacă oamenii vor profita de acest pretext pentru a ieși din case, facându-și declarații false care să arate că se duc să se vaccineze.

„Începând cu 23 martie, în județul nostru, vor ajunge noi doze din vaccinul Pfizer, ocazie cu care o să fie deschis și primul centru de vaccinare din România care o să funcționeze în regim non-stop, în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Timișoara. Potrivit prefectului Zoltan Nemeth, acest centru de vaccinare va funcționa cu patru fluxuri pe zi și patru pe timp de noapte și va putea deservi 480 de persoane în 24 de ore, 7 zile pe săptămână.

Se va folosi doar vaccinul Pfizer, iar datorită fluxurilor separate, cei vaccinați nu vor interacționa cu pacienții spitalului. „Îi felicit pe această cale, pentru munca depusă pentru deschiderea acestui centru de vaccinare, pe directorul DSP Timiș, Flavius Cioca și pe managerul Spitalului Județean dr. Raul Pătrașcu”, a mai transmis prefectul Zoltan Nemeth.