Doina Antohi este al doilea primar din perioada postdecembristă a comunei Tătărani care pare lovit de blestem, având în vedere că s-a stins în urma unei boli crunte și a fost înmormântată în ajunul Crăciunului, potrivit vremeanoua.ro.

Ea a condus comuna din 2011, când a preluat ștafeta de la predecesorul său, Vasile Filip, care a murit pe când era în funcție, în urma unui cancer. Doina Antohi i-a fost viceprimar, iar înainte de final, Vasile Filip a lăsat-o moștenitoare, cerând alegătorilor, cu limbă de moarte, să-i fie alături.

Femeia a câștigat alegerile din anul următor, 2012 și s-a achitat de sarcinile ce-i reveneau un mandat, până în 2016, după care s-a retras, preluând funcția de viceprimar. Apropiații spun că obosise și a făcut pasul înapoi la alegerile din 2016, preferând să meargă în echipă cu actualul primar, Mihai Băhnăreanu. L-a secondat ca viceprimar vreme de un an, până în 2017, când a făcut un accident cerebral chiar în Primărie. A luptat cu boala doi ani, însă n-a mai reușit să mai revină în viața publică. A murit în ultimele zile ale anului, chiar înainte de Crăciun.

Nici primul primar al comunei, de după Revoluția din 1989, Vasile Popa, nu este într-o stare foarte bună, el fiind paralizat din cauza unui accident vascular.

Blestemul îl sperie pe actualul edil

Având în vedere ce au pățit predecesorii săi, noul gospodar din Tătărani, Mihai Băhnăreanu, pare destul de îngrijorat de perspectiva de a-și pierde zilele din cauza funcției. Omul pare înclinat să creadă că scaunul pe care îl ocupă este blestemat.

„Păi a cam băgat spaima în mine. Domnul Filip s-a dus în 2011, acum doamna Antohi, tot de pe funcție. Nici primul primar, Vasile Popa, nu e prea bine. A făcut și el un accident, dar îl duce pe picioare. Și eu umblu cu pastilele după mine, în buzunar. Și doctorul mi-a zis să nu mă mai consum. Dar nu pot. Mă macină problemele Primăriei. Trebuie s-o las mai ușor, fiindcă colegii mei nu au mai apucat să-și ducă mandatele până la capăt”, ne-a spus edilul.

Te-ar putea interesa și: