Evenimentul Zilei > Sport > Preşedintele FRF a vorbit despre decizia UEFA: „Michel Platini a susţinut dintotdeauna acest proces de modernizare a fotbalului românesc”
Preşedintele FRF a vorbit despre decizia UEFA: „Michel Platini a susţinut dintotdeauna acest proces de modernizare a fotbalului românesc”

Preşedintele FRF a vorbit despre decizia UEFA: „Michel Platini a susţinut dintotdeauna acest proces de modernizare a fotbalului românesc”

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a vorbit despre găzduirea celor patru partide Euro 2020, la Bucureşti

Şeful forului este de părere că Michel Platini, preşedintele FIFA, doreşte să  contribuie la modernizarea fotbalului românesc.

"UEFA confirmă că planul de reformă pe care l-am pornit în România este unul bun şi de viitor. Mi-am propus să-mi îndeplinesc toate obiectivele şi voi candida şi în 2018 pentru a rămâne preşedinte la FRF.

Obiectivul imperativ este calificarea la EURO 2020. Acum putem să vorbim mult mai relaxaţi şi mult mai liber. De mâine ne apucăm de treabă, vom avea un grup de lucru alături de reprezentanţi ai UEFA şi ai Primăriei Bucureştiului.

Michel Platini a susţinut dintotdeauna acest proces de modernizare a fotbalului românesc. Vrem să readucem fotbalul în conştiinţa oamenilor şi în preocupările copiilor noştri", a vorbit Răzvan Burleanu, la Dolce Sport.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: