Înainte de alegerile conducerii locale a filialei PSD, Liviu Dragnea a afirmat ca si procurorii sunt de vina pentru ca in Romania nu se construiesc autostrazi. „Am reusit sa-i identificam pe cei care pun piedici”, potrivit rtnews.ro

„Economia a crescut intr-un ritm mai mare decat putem dezvolta drumurile. Da, o sa dezvoltam si drumurile, o sa facem si autostrazi. Dupa doi ani de zile am reusit sa identificam o parte dintre piedicile si dintre cei pusi sa puna piedici tuturor acestor lucrari. Pe de o parte procurorii, pe de alta parte birocrati care inventeaza tot felul  de piedici sau care sopun ‘nu putem sa facem asta pentru ca nu avem voie’. Si stam cu banii, stam cu documentele, stam cu proiectele si nu putem sa incepem lucrarile. Si se tot schimba proceduri ca sa-i ocolim. Este singura tara si Europa si din lume in care se intampla asta. Sunte impiedicati sa facem investitii. Cu rabdare, se scoate fiecare piedica”, a declarat Dragnea la Resita.

El a fost insotit de secretarul general Codrin Stefanescu, de trezorierul Mircea Draghici si de ministrul pentru Romanii de Pretutindeni Natalia Intotero.

Organizatia Caras Severina ramas fara presedinte dupa ce Ion Mocioalca a trecut la partidul lui Victor Ponta, Pro Romania.

Pentru conducerea PSD Caras-Severin candideaza deputata Luminita Jivan, pentru functia de presedinte executiv primarul Dumitru Ursu, iar pentru cea de secretar executiv Ioan Narcis Chisalita.