Evenimentul Zilei > EVZ Special > Poza unică a Prințesei Diana. Probabil valorează milioane de lire sterline. FOTO
Poza unică a Prințesei Diana. Probabil valorează milioane de lire sterline. FOTO

Poza unică a Prințesei Diana. Probabil valorează milioane de lire sterline. FOTO

La câteva zile după ce a cerut o investigație legată de celebrul interviu din 1995, Charles Spencer a arătat o poză din albumul familiei.

O poză cu prințesa Diana, surprinsă în copilărie, la vârsta de 6 ani, a fost făcută publică de Charles Spencer, fratele celei care a decedat în anul 1997, într-un accident de mașină petrecut la Paris. Fotografia respectivă a fost făcută în anul 1967 și a surprins-o pe Lady Diana alături de fratele ei mai mic.

Fotografia a apărut pe un pliant distribuit la funeraliile prințesei și este o raritate, conform jurnaliștilor de la Daily Mail. Charles Spencer a readus poza în atenția publică la doar câteva zile după ce el a cerut o investigație legată de celebrul interviu acordat de sora sa, în 1995, pentru postul BBC. În cadrul acelei confesiuni, ea a rostit celebra frază „Eram trei în această căsnicie, ceea ce era prea mul”. Prințesa Diana făcea referire la relația pe care prințul Charles o avea cu Camilla Parker-Bowles.

„Arăta ca cineva care a plâns mult”

Tot atunci, ea a recunoscut că a avut o relație cu instructorul ei de echitație, James Hewitt. La scurt timp după acel interviu incendiar, regina Elisabeta a II-a i-a sfătuit pe Charles și Diana să se despartă. „Ce lucru înspăimântător a făcut nora mea”, i s-a confesat regina Marii Britanii lui Sir Richard Eyre, fost director al Teatrului Național, care în 1995 era și administrator al BBC.

El a povestit discuția pe care a avut-o cu regina, în cadrul unui documentar realizat de Channel 5 și care a fost numit „Diana: Interviul care a șocat lumea”. El a menționat că, la acea vreme, în momentul în care a apărut în fața camerelor de luat vederi, Lady Diana „arăta ca cineva care a plâns mult, a intrat într-o cameră și a revenit după 10 minute mai târziu după ce și-a refăcut machiajul”.

Mama prinților William și Harry a decedat la vârsta de 36 de ani, la Paris, după ce mașina în care se afla încerca să scape de  mai mulți paparazzi.

Publicat in categoriile: EVZ Special, Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: