Evenimentul Zilei > Istoria secreta > Povestea impresionantă a lui Marianne Bachmeier. Femeia care l-a ucis pe criminalul fiicei sale chiar în timpul procesului
Povestea impresionantă a lui Marianne Bachmeier. Femeia care l-a ucis pe criminalul fiicei sale chiar în timpul procesului

Povestea impresionantă a lui Marianne Bachmeier. Femeia care l-a ucis pe criminalul fiicei sale chiar în timpul procesului

Marianne Bachmeier l-a împuscat pe bărbatul care i-a ucis fiica minoră. Aceasta nu a mai stat pe gânduri și a acționat chiar în sala de judecată în timpul procesului. El era acuzat și de alte infracțiuni.

Klaus Grabowski, un individ în vârstă de 35 de ani, a ucis-o pe Anna, vecina sa în vârstă de 7 ani. Mama victimei, Marianne Bachmeier, în vârstă de 31 de ani, l-a împuscat cu opt gloanțe chiar în sala de judecată. Tribunalul districtual din Lübeck, Germaniei de Vest, era plin pe 6 martie 1981 când mulțimea s-a împrăștiat la auzul focurilor de armă.

Bărbatul fusese acuzat și pentru că a violat două fete, iar Marianne a simțit nevoia să-i facă dreptate fiicei sale care a murit nevinovată. Criminalul a fost arestat și, sub povara probelor, a recunoscut că a răpit-o pe fată, a sugrumat-o cu un ciorap și a îngropat-o. Singurul lucru pe care inculpatul l-a negat a fost faptul că a comis violență sexuală împotriva minorei.

El a mai declarat că fetița a venit de bună voie și că a omorât-o pentru a nu spune la nimeni ce s-a întâmplat. Mama tinerei se săturase ca bărbatul să spună instanței lucruri dezgustătoare și mincinoase despre fiica ei.

L-a ucis pe criminalul fiicei ei

Marianne a tras cu cele opt gloanțe și doar două au ratat ținta. El a murit pe loc în fața tuturor. Majoritatea oamenilor au considerat că femeia a avut tot dreptul să-l omoare pe ucigașul fetiței ei. Cazul a devenit faimos la scurt timp și unele persoane au strâns peste 100.000 de mărci pentru a o ajuta.

Sursă Wikipedia

„A ucis-o pe fiica mea. Sper că e mort”, declarase Marianne la vremea respectivă.

Cu toate că femeia și-a pierdut fiica, judecătorii au condamnat-o la 6 ani de închisoare. Un sondaj al Institutului Allensbach a constatat că 27% dintre germani au considerat că sentința este prea dură; 25% au considerat-o foarte blândă și 28% dintre oameni au declarat că sentința este corectă.

Femeia a stat doar trei ani în închisoare și și-a vândut povestea unei edituri cu 250.000 de mărci. Apoi a părăsit Germania, locuind în Nigeria și Italia, unde a lucrat ca educatoare și ca asistentă medicală. La scurt timp, Marianne s-a îmbolnăvit de cancer și a murit în septembrie 1996, la vârsta de 46 de ani. Trupul ei neînsuflețit se află lângă al fiicei sale. Povestea acestei mame este o inspirație pentru femeile din toată lumea, chiar dacă au trecut ani întregi, potrivit cespun.eu.