Evenimentul Zilei > Actualitate > Familia, despre actorul acuzat de viol: „Cetățean model, tată exemplar”
Familia, despre actorul acuzat de viol: „Cetățean model, tată exemplar”

Familia, despre actorul acuzat de viol: „Cetățean model, tată exemplar”

Actorul Alexander Zudor, acuzat de viol, este descris de apropiați drept un cetățean model și un tată exemplar, bun prieten și preocupat de cariera sa.

Cetățean model și tată exemplar. Așa îl descriu apropiații pe actorul acuzat de viol. Alexander Zudor a fost arestat pentru viol și tentativă de viol, după ce trei femei au reclamat că au fost agresate.

Rudele și apropiații actorului au rămas șocați după aflarea acestei vești. Nimic din comportamenul acestuia nu-l trăda drept posibil autor al faptelor de care este acuzat. Dimpotrivă. rudele și apropiații îl descriu ca pe un alt om.

„În viața cotidiană se prezintă exemplar. Nu știu ce să vă spun. Este șocant. Atât. Este un tată bun. Iubește animalele, are proiecte multe, muncește serios, își face design pentru mobilă, proiecte muzicale”, a declarat un membru apropiat al familiei, conform spynews.

Alexander Zudor, prieten model și tată exemplar

Potrivit acestora, Alexander Zudor era un personaj sociabil, simpatic, cu mulți prieteni. El voia să-și înceapă o carieră muzicală și lucre la două compoziții pe care intenționa să le prezinte pe posturile de radio.

„Are prieteni. E plăcut de amici, simpatic. Nu știu nimic de traume. Dorea să apară pe radio cu două compoziții. Lucra la ele”, a mai spus ruda, conform sursei citate.

Actorul era divorțat, dar a rămas în relații bune cu fosta soție. De altfel, susțin apropiații, el era foarte legat de cei doi copii, chiar dacă nu-i vedea decât la final de săptămână.

„Nu știu de când sunt despărțiți. Sunt prieteni. E tată de weekend, un tată bun”, a mai spus sursa citată.

Actorul arestat pentru viol

Alexander Zudor a fost arestat de Judecătoria Sectorului 5, fiind acuzat de viol și tentativă de viol. Polițiștii susțin că actorul, cunoscut mai ales pentru prestațiile sale din diferite reclame, ar fi violat o femeie și le-ar fi agresat pe aletele două.

Aceste cazuri s-au petrecut în cursul lunii decembrie, seara, pe străzile sectoarelor 4 și 5.

Reprezentanții Poliției Capitalei au precizat că agresorul acționa la ore târzii și acosta femei singure care se întorceau de la muncă. El purta mască pentru a nu fi recunoscut și își amenița victimele cu un cuțit.

Primul caz, aflat în cercetarea poliției, datează din noiembrie 2020. La momentul respectiv, individul ar fi violat, sub amenințarea cuțitului o femeie care mergea spre casă. Ulterior, polițiștii au mai primit astfel de plângeri din partea a încă două femei.

Cercetările au durat mai bine de o lună, până la identificarea individului suspect. Oamenii legii l-au reținut după ce au făcut o percheziție la domiciliul său.

Alexander Zudor a declarat la audieri că este vorba despre o confuzie și că nu este autorul faptelor de care este acuzat.