Evenimentul Zilei > Politica > Andrei Păunescu: „Vadim Tudor era un tată exemplar și un pamfletar redutabil”
Andrei Păunescu: „Vadim Tudor era un tată exemplar și un pamfletar redutabil”

Andrei Păunescu: „Vadim Tudor era un tată exemplar și un pamfletar redutabil”

Andrei Păunescu spune că Vadim Tudor și-a crescut fetele foarte bine, fără fițele și aroganța pe care o au alte odrasle de bani gata. Fiul lui Adrian Păunescu a adăugat că, în opinia lui, Vadim Tudor a avut trei mari calități.

"Nu am avut relații de familie cu Vadim Tudor, însă fetele lui mi-au fost studente la Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Jurnalism", a declarat Andrei Păunescu.

Potrivit acestuia, prima dintre fiicele lui Vadim – Lidia – a terminat acum câțiva ani, iar cea de-a doua – Eugenia – este în anii terminali, urmând cariera profesională a tatălui lor. "Sunt fete foarte bine crescute, fără fițele și aroganța altor copii de bani gata", a spus Andrei Păunescu.

După ce un om moare nu mai contează animozitățile, a adăugat acesta. El a mai spus că, în opinia lui, Vadim Tudor avea încă două mari calități, pe lângă aceea de tată exemplar: "Era un patriot indiscutabil și, în al doilea rând, un pamfletar redutabil. Chiar atunci când ne înjura pe noi cu Cenaclul Flacăra, o făcea cu atâta talent încât ne plăcea și nouă".