Evenimentul Zilei > Actualitate > Cazul actorului acuzat de viol. O victimă vorbește despre trauma cu care a rămas după agresiune
Cazul actorului acuzat de viol. O victimă vorbește despre trauma cu care a rămas după agresiune

Cazul actorului acuzat de viol. O victimă vorbește despre trauma cu care a rămas după agresiune

O victimă a actorului acuzat de viol a povestit despre trauma cu care a rămas după ce a fost agresată. Femeia le îndeamnă pe celelalte posibile victime să rupă tăcerea și să apeleze la poliție.

O victimă a cunoscutului actor acuzat de viol vorbește despre trauma cu care a rămas după agresiune. Femeia a dezvăluit teama care o încearcă, după incident și cât de dificil îi este să depindă de părinții săi.

Trauma care rămâne există, nu trebuie neapărat (ca agresiunea – n. red.) să se concretizeze cu actul de viol. Agresiunea, în sine, este o traumă. Atât pentru mine, cât și pentru părinții mei. Nu este normal să depinzi de alte persoane.  Nu este normal ca mama să vină în stația de tramvai cu o bâtă, să mă aștepte de la muncă. Sunt la o vârstă la care nu ar trebui să depinzi de cineva, să rămâi cu amintiri de acest gen”, a spus tânăra, la Realitatea Plus.

O victimă vorbește despre trauma cu care a rămas

Tânăra s-a recomandat Raluca și a povestit despre momentele groaznice prin care a trecut în seara agresiunii. Ea a explicat prin ce traumă a trecut și a solicitat și celorlalte femei, posibile vicme să rupă tăcerea.

Raluca a relatat cum a fost acostată de agresor, în seara de 5 decembrie. S-a întâmplat în jurul orei 21.30, pe când se întorcea de la muncă.

„Am fost atacată din spate, nu i-am simțit prezența. Eram îmbrăcată gros, era frig afară și a încercat să mă tragă pe un teren viran în spatele unor blocuri. Am fost la poliție, unde am aflat că sunt mai multe cazuri. Nu îmi e rușine. Nu mi se pare normal ce se întâmplă. Sper ca toată lumea care trece prin așa ceva să vorbească. Este nevoie ca astfel de cazuri să nu se mai întâmple într-un oraș atât de mare”, a relatat tânăra.

Tânăra nu a reușit să-l vadă pe agresor

alexander zudorEa a mai spus că nu a reușit să-l vadă pe agresor, deoarece acesta i-a imobilizat gâtul și nu a putut întoarce capul. În schimb l-a recunoscut după înălțime. De asemenea, Raluca a mai povestit că acesta a amenințat că o taie cu cuțitul dacă încearcă să țipe. Raluca a precizat, însă, că nu a simțit și nici nu a văzut ca agresorul să aibă un astfel de obiect.

„A spus că dacă țip mă va tăiat, dar nu pot spune că am simțit acel obiect. (…) Nu mi-a fost ușor să îl identific. Am încercat să întorc capul, dar nu m-a lăsat, m-a ținut de gât. L-am recunoscut după statură și după modul cum a acționat”, a mai spus Fata.

Actorul a fost arestat

Judecătoria Sectorului 5 a admis cererea procurorilor privind arestarea preventivă a actorului Alexander Zudor. În vârstă de 46 de ani, el este acuzat de viol şi tentativă de viol. Polițiștii susțin că a agresat sexual mai multe femei din Sectorul 5 al Capitalei, sub ameninţarea cuţitului.

Polițiștii au precizat că acesta acționa la ore târzii și își acosta victimele în zonele pustii. El purta mască pentru a nu fi recunoscut.

Împotriva lui Alexander Zudor au fost formulate trei plângeri penale, din partea a trei femei.