Un bărbat mexican, criminal în serie acuzat de canibalism, a mărturisit uciderea a șapte femei, spunând instanței că le-a mâncat părți din corp și a jupuit fața ultimei victime pentru că era „drăguță”.

„I-am scos pielea de pe față pentru că era foarte drăguță”, a recunoscut Mendoza în instanță, potrivit raportului. El a mai mărturisit, de asemenea, că a ucis alte șase femei din 2001 și că le-a mâncat părţi din corp.

Ancheta locului crimei în care ar fi fost îngropate cadavrele.

Oficialii suspectează însă că Mendoza, un fost măcelar, ar putea fi responsabil pentru până la 20 de crime, a declarat presa locală.

Mai mult, bărbatul a declarat instanței că vrea să vorbească despre faptele sale, şi spune: „Tot ce vreau să fac este să spun adevărul”, ar fi spus Mendoza.

A fost arestat săptămâna trecută după ce González, soția unui polițist local, a dispărut

În imagine este Flor Ninive Vizcaíno. Aceasta a fost văzut ultima dată în octombrie 2016 (Imagine: Facebook)

Flor Vizcaíno has been missing since October 2016

Plănuise să se întâlnească cu Mendoza – o cunoștință a familiei – pentru a cumpăra componente de telefoane mobile, se arată în raportatul publicat de Infobae. Văzând că González nu s-a întors, soțul ei, ofițerul Bruno Portillo, a mers la casa lui Mendoza, locuind în mahala, în afara orașului Mexico.

Portillo nu a fost lăsat să intre și s-a întors cu alți colegi polițiști, a raportat presa. Ofițerii ar fi forțat intrarea, iar acolo au descoperit o masă plină cu sânge de la corpul ciopârțit al lui González.

Polițiștii au găsit păți din corpurile altor femei

„Ceea ce s-a făcut este făcut. Soțul ei a fost acolo a văzut totul ”, ar fi susținut Mendoza în instanță. Poliția a găsit, de asemenea, părțile corpului altor nouă femei, precum și înregistrări video ale crimelor, dar și alte dovezi – inclusiv un caiet cu numele a 29 de femei, potrivit raportului întocmit.

O altă victimă a criminalului în serie. Reyna González a dispărut după ce l-a vizitat pe Andrés Mendoza pentru a pune capăt relației pe care o avea cu el. (Imagine: Twitter)

Una dintre victimele ucise de Andrés Mendoza.

Mendoza le-a spus oficialilor instanței că a început să-și întâlnească victimele la baruri în urmă cu 20 de ani – și le-a ucis când au respins avansurile sale romantice.

Un vecin de al lui  Mendoza a declarat presei că se uită mereu după femeile tinere: „Femeile nu aveau încredere în el, pentru că se uita mereu ciudat. Lui îi plăceau doar femeile tinere și drăguțe. Pe lângă asta, era cam tot timpul beat ”, a mai spus vecinul, potrivit nypost.