Evenimentul Zilei > Monden > Povestea dintre Mădălina Ghenea şi Nicolò Zaniolo se confirmă. Ce spune fosta logodnică însărcinată
Povestea dintre Mădălina Ghenea şi Nicolò Zaniolo se confirmă. Ce spune fosta logodnică însărcinată

Povestea dintre Mădălina Ghenea şi Nicolò Zaniolo se confirmă. Ce spune fosta logodnică însărcinată

Aşa arată tabloul după vâlva creată de separararea de logodnica sa gravidă: vedeta echipei de fotbal AS Roma, Nicolò Zaniolo, ex logodnica Sara şi noua flacără a iubirii, Mădălina Ghenea (FOTO).

Au petrecut sfârşitul anului singuri, cu puţini prieteni şi cu rudele apropiate. Nicolò Zaniolo a postat fotografii cu tatăl său Igor şi cu un prieten în timp de dansează cu mama Francesca. Fosta sa logodnică, Sara Scaperrotta, a petrecut cu o prietenă. Iar noua  pasiune a fotbalistului, actriţa şi modelul Mădălina Ghenea, a petrecut doar cu fiica sa.

Răspunsul la agitaţia din ultimele zile, cu ştirea despre despărţirea şi sarcina Sarei, fosta logodnică a fotbalistului şi bomba despre noua iubire pentru modelul român, a fost că toţi trei au reacţionat sobru, cu mesaje de afecţiune drăguţe pe propriile profiluri de Instagram. Nimeni n-a suflat un cuvânt despre ceea ce s-a bârfit în ultimele zile.

Cum s-a născut povestea de iubire dintre Nicolò Zaniolo şi Mădălina Ghenea

Povestea dintre cel mai promiţător tânăr fotbalist italian şi ,,femeia cea mai frumoasă din lume’’ a filmului lui Sorrentino, ,,Youth’’, s-a născut în holul unui hotel din Roma, pe 10 decembrie. Cel care i-a prezentat unul altuia ,,via Instagram’’, este omul care care îngrijeşte de conturile pe Instagram ale amândurora, Alessandro Riggio, tânăr profesionist format în SUA care se laudă cu nu mai puţinde de 170 de clienţi. Din 6 decembrie, Zaniolo este singur şi el a fost cel care a cerut numărul de telefon al actriţei de la Riggio. ,,Mădălina a fost bucuroasă să-l cunoască, dar numărul i l-am dat mai târziu’’, povesteşte pe social media managerul. După acea primă întâlnire, cei doi s-au mai auzit des. Mădălina Ghenea era în necunoştinţă de cauză privind sarcina ex logodnicei lui Nicolò, iar când a aflat, cu o zi înainte de publicarea ştirii, a fost foarte amărâtă. Cei doi au rămas însă în legătură unul cu celălalt, iar de Anul Nou şi-au vorbit îndelung la telefon.

Nicolò Zaniolo: ,,Te pot săruta 25 de ore din 24?’’ Ce răspunde Mădălina

Încă din 20 decembrie se tot vorbea despre o nouă poveste de iubire a lui Nicolò Zaniolo, 21 de ani, în aceste momente accidentat. Pe 27 decembrie însuşi mijlocaşul galben-roşu a alimentat bârfele postând un comentariu la o fotografie a frumoasei românce cerând propriilor fani să-şi dea cu părerea. ,,Te pot săruta 25 de ore din 24?’’, o întreabă fotbalistul. Iar ea răspunde: ,Tu ce părere ai?’’. Toate site-urile de informaţii preiau ştirea dând ca sigură noua iubire. Pe 30 decembrie, site-ul Oggi, dezvăluie latura cea mai delicată a poveştii: Sara Scaperrotta, studentă şi influencer cu mulţi urmărotori pe reţelele de socializare, aşteaptă un copil de la fotbalist.

Replica fotbalistului cu privire la logodnica însărcinată

Abia în acel moment Zaniolo s-a hotărât să vorbească, acordând pe site-ul Gazzetta dello Sport o lungă declaraţie: ,,Pentru început ceea ce vreau este ca să nu se strice o relaţie care pentru mine a fost importantă, mai ales într-un moment delicat al vieţii şi a carierei mele. Dar povestea cu Sara s-a terminat de ceva timp. Cum poate că e normal la vârsta noastră, trăind împreună ne-am dat seama că nu ne mai înţelegeam, eu însumi am remarcat că erau mici-mari lucruri care nu mai mergeau bine şi nu se pliau pe viaţa mea de profesionist. Visam câteodată să facem împreună o familie, nu neg asta, dar apoi lucrurile au luat altă întorsătură, iar când ea m-a anunţat despre sarcina sa, am fost foarte cinstit spunându-i că nu mă simţeam pregătit pentru o implicare de acest fel, mai ales fiindcă nu mai reuşeam să cădem de acord, dar ea a decis să-şi continue sarcina. O alegere pe care eu o respect’’.

Dorinţele vedetei din fotbalul italian

Zaniolo a explicat apoi că-şi va asuma toate responsabilităţile de tată, dar a confirmat despărţirea de Sara. A mai spus despre dorinţa de a reveni pe terenul de joc cât mai curând şi să lase deoparte amărăciunile vieţii personale. Pe 31 decembrie a postat pe contul de Instagam personal videoul cu golul său extraordinar cu Spal din 20 iulie trecut, cu mesajul următor pentru fanii săi: ,,acest gol vi-l dedic vouă lupii mei dragi! Abia aştept clipa revinirii, îmi lipsete mingea şi-mi lipsiţi voi în peluza Sud. Mulţumesc pentru toată susţinerea pe care mi-o daţi zilnic’’, scrie Corrierre della sera.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.