În urmă cu aproximativ o lună, Adela Chirică a depus plângere împotriva fostului logodnic la Judecătoria Sectorului 1, unde l-a reclamat că nu i-a mai plătit pensia alimentară o perioadă. Judecătorii i-au răsplătit eforturile fostului model, pentru că Adele a câștigat cazul în instanță, iar Nicolae Sota va trebui să plătească lunar pensia alimentară pentru copil. Davis, băiețelul pe care miliardarul îl are împreună cu fosta parteneră, are 12 ani și suferă de epilepsie de la doi ani!

Soluția pe care instanța a dat-o în acest caz este fără ecihvoc: ,,Admite în parte cererea. Obligă pârâtul la plata unei pensii de întreţinere lunare în favoarea reclamantului în cuantum de 4.500 lei, începând cu data introducerii cererii de chemare în judecată – 10.06.2019 până la soluţionarea dosarului cu nr. 16434/299/2019. Constată că pârâtul a achitat suma de 4.000 lei cu titlu de pensie de întreţinere aferentă lunilor iunie şi iulie 2019, rămânând o diferenţă de 3.500 lei.

Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Executorie. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare. Cererea se va depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată astăzi, 25.07.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”.