Cu toate că Ponta a spus că nu are fotografii de la evenimentul cu pricina, el dă în vileag alte lucruri care s-au petrecut la acea întâlnire unde au participat Dragnea și Kovesi.

„Nu, nu am așa ceva. Nu am nici cu tăierea porcului, nici cu a domnului Dragnea. A fost acolo, într-adevăr. Am vorbit în contextul în care domnul Dragnea v-a spus că nu s-a întâlnit niciodată cu doamna Kovesi. S-a întâlnit de multe ori. Ideea e următoarea: acum, domnul Dragnea e un luptător cu statul paralel. Dacă statul paralel e format din Kovesi şi Coldea, domnul Dragnea era parte din el.O dată e cu fanarioţii, o dată e cu poporul. Nu înţeleg. De aceea am povestit acel episod. Nu am fost la acel eveniment, dar am participat la alte întâlniri, alături de Dragnea şi alţi oameni. A fost şi doamna Kovesi la unele întâlniri”, a afirmat, duminică Victor Ponta, la Antena 3, despre celebra întâlnire de la SRI. 

Ponta vs. Dragnea, ÎNCĂ O LOVITURĂ TERIBILĂ! Liderul PSD a încercat un ŞANTAJ ISTORIC. „Partidul e confiscat de Cartelul Tel Drum”

Chestionat cine a făcut invitațiile pentru eveniment, Victor Ponta a răspuns: „Cei care erau gazde. În cazul meu, era gazdă un domn cu care sunt şi rudă, domnul Maior. Pentru doamna respectivă era nepotrivit. Pentru mine nu, că eram invitat de o rudă”, a spus fostul președinte al PSD.

Ponta, atac FURIBUND. Kovesi, Dragnea și Coldea sunt ȚINTELE. Dezvăluiri CONTROVERSATE despre STATUL PARALEL

Fostul premier a precizat că nu cunoaște nimic legat de activitatea firmei Tel Drum.

„Nu știu de activitatea Tel Drum, am zis și la DNA. După ce va studia dosarul Tel Drum, dacă nu este ticălos, va trebui să îmi ceară scuze și mie și lui Grindeanu și lui Teodorovici” a explicat Ponta, după ce în spațiul public au apărut informații că dosarul Tel Drum se bazează pe mărturiile celor trei.

Te-ar putea interesa și: