Ponta a subliniat că ideologia partidului este greşită şi această stare de lucruri poate duce în viitor chiar şi la dispariţia formaţiunii de pe scena politică.

Din pacate PSD azi este confiscat de “Cartelul de la Teldrum” format din fosti PD-isti cu gandire de baron – vataf local ( pusi doar pe facut bani, case, masini, lacuri si fonduri de vanatoare, contracte cu statul, etc ) si fosti PRM-isti care duc Partidul si Romania spre vremurile nationalism-comunismului de care am crezut ca ne-am despartit definitiv dupa intrarea in UE.

Si Adrian Nastase, si Mircea Geoana si eu ( lideri centrali cu educatie si mentalitate progresista) ne-am luptat timp de 15 ani ( cu rezultate mai mult sau mai putin fericite dar fara a schimba directia) sa aratam ca PSD poate sa evolueze spre un partid modern de centru stanga care sa asigure dezvoltare economica si solidaritate sociala.

Azi PSD este condus de “Cartel” pe un drum pe care PD si PRM au mers deja – si au disparut in istorie.

Cititi ce a scris Sorin Moisa mai jos – si ignorati tipetele isterice de “tradator” sau “securist” ale postacilor organizati de un fost PRM ist si platiti de un fost PD ist cu banii deturnati de la Teldrum.

Ps – ma tot intreaba oamenii de buna credinta ce orientare ideologica are noul partid #ProRomania – azi pot sa spun foarte clar ca va fi un partid de centru stanga modern si progresist ( adica exact ceea ce PSD sub dictatura lui Dragnea a incetat sa mai fie) / Romania are nevoie de un asemenea partid si sunt convins ca din ce in ce mai multi vor veni alaturi de noi”, a scris Ponta pe pagina sa de socializare.

Altfel, fostul lider de la Palatul Victoria a lansat şi o acuzaţie foarte gravă pentru preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Dragnea a avut o idee greșită: ”dau bani și fac poze cu Trump în ianuarie și le spun americanilor că le dau sau nu le dau bani pe Patriot și ei mă scapă de dosarele penale”. Americanii nu funcționează așa. Ei spun: banii ți-i iau, dar Justiția e Justiție, drepturile omului sunt drepturile omului”. Pe Țuțuianu de ce l-a dat afară (de la Ministerul Apărării)? Voia să le transmită americanilor că el dă banii pentru Patriot!

Povestea asta că au lipsit toții PSD-iștii din Comisia de Apărare că i-a durut stomacul, sau au o boală în familie…”

 

 

Te-ar putea interesa și: