Evenimentul Zilei > Actualitate > Cel mai CONTROVERSAT gest al ANULUI. Un polițist a APĂRUT într-un VIDEOCLIP al unei MANELE. „Aici e MAFIA”
Cel mai CONTROVERSAT gest al ANULUI. Un polițist a APĂRUT într-un VIDEOCLIP al unei MANELE. „Aici e MAFIA”

Cel mai CONTROVERSAT gest al ANULUI. Un polițist a APĂRUT într-un VIDEOCLIP al unei MANELE. „Aici e MAFIA”

Videoclipul manelei „Aici e mafia”, interpretată de solistul Florin Mitroi, face furori pe Internet, mai ales că în el apare un poliţist din Caransebeş!

Poliţia Caraş-Severin a anunţat deja că face verificări după ce un poliţistul a apărut în videoclip. În filmare apare şi un poliţist de la Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Caransebeş, îmbrăcat în civil şi care, potrivit reprezentanţilor IPJ Caraş-Severin, era în timpul liber în momentul în care a fost realizat videoclipul.

„Se fac verificări sub aspectul existenţei sau inexistenţei vreunei abateri discplinare. Pot confirma că este vorba de un poliţist de la Caransebeş, angajat la Biroul Rutier, care a declarat că era în timpul liber în momentul realizării videoclipului, lucru care a fost confirmat”, a afirmat Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/_EOoHt3qd-M" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>