Evenimentul Zilei > Actualitate > Poliția în alertă. Răfuială cu focuri de armă la marginea Capitalei
Poliția în alertă. Răfuială cu focuri de armă la marginea Capitalei

Poliția în alertă. Răfuială cu focuri de armă la marginea Capitalei

Un scandal monstru a izbucnit joi seară în localitatea Chiaja, din vecinătatea Capitalei.

Poliția a fost apelată la numărul de urgență 112 pentru a stinge un scqandal care a izbucnit între două clanuri periculoase conduse de Costel Raiciu, zis Costeluș Litrașu, și respectiv, temutul interlop Liviu Iordan.

În urma conflictului două persoane au fost rănite fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

„La data de 23.07.2020, ora 19:10, IPJ ILFOV a fost sesizat cu privire la faptul că pe raza com. Chiajna, a avut loc un conflict în trafic la care au participat aprox. 12 persoane, membrii ai unor grupări infracționale, în urma căruia 2 persoane au fost rănite, fiind transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. După comiterea faptei, autorii au plecat de la fața locului, desfășurându-se activități în vederea depistării acestora”, anunță autoritățile.

Imediat după încetarea conflictului, cei implicați au fugit de la fața locului iar în prezent sunt căutați de polițiștii Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare, răfuiala ar fi izbucnit în urma unui conflict între clanurile Iordan și Litrașu.

Sora uneia dintre cele două persoane rănite a povestit că fratele ei, Călin Pană, se afla în mașină împreună cu Liviu Iordan. La un moment dat, Costel Raiciu împreună cu alte aproximativ 30 de persoane înmarmate cu arme de foc, săbii și răngi, au început să tragă asupra autoturismului în care se aflau cei doi.

„După ce fratele meu a coborât, Costel Litrașu, care este și vărul său, l-a împușcat în picior, după care l-a tăiat cu o sabie la cap, la brațe și la picioare. În același timp, prietenul fratelui meu, Liviu Iordan, a fost grav rănit și a fost internat în stare gravă la Spitalul Militar Central, unde se află în comă”, a spus sora lui Călin Pană.

În urma conflictului dintre cei doi, Iordan ar fi ajuns la Spitalul Municipal de unde ar fi jurat să se răzbune, potrivit romaniatv.net

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: