Evenimentul Zilei > Actualitate > Poliţia Capitalei, apel către populaţie în cazul celor două minore dispărute. FOTO
Poliţia Capitalei, apel către populaţie în cazul celor două minore dispărute. FOTO

Poliţia Capitalei, apel către populaţie în cazul celor două minore dispărute. FOTO

Poliţia Capitalei solicită sprijinul cetăţenilor pentru depistarea celor două minore dispărute de la domiciliu.

Poliţia Capitalei solicită sprijin în vederea depistării unei minore care, la data de 26 decembrie a.c., a plecat de la domiciliul din sectorul 5, Bucureşti, şi nu a mai revenit până în prezent.

Minora dispărută se numeşte NASTA ANDREEA-MIHAELA, este în vârstă de 16 ani şi are următoarele semnalmente: înălţime 1.70 m, greutate 56 kg, faţă ovală, păr şaten închis, lung, ochi căprui, ten măsliniu.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112, se arată în comunicat. (FOTO).

În celălalt caz, Poliţia Capitalei solicită, de asemena, sprijin în vederea depistării unei minore care, la data de 28 decembrie a.c., a plecat de la domiciliul din sectorul 3 şi nu a mai revenit până în prezent.

Minora dispărută se numeşte ADAM ADRIANA, este în vârstă de 16 ani şi are următoarele semnalmente:

* Înălţime 1,55 m, greutate 50 kg, ten creol, faţă ovală, ochi căprui, păr castaniu, lung.

* La data dispariţiei purta pantaloni şi bluză.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112, anunţă Serviciul Informare şi Relaţii Publice

Un alt caz asemănător s-a petrecut în Dolj, unde două fete de 14 şi, respectiv, 17 ani, din comuna Ostroveni, au dispărut de la domiciliu, a anunţat IPJ Dolj. Poliția Orașului Bechet a fost sesizată cu privire la faptul că, în cursul zilei de duminică, 20 decembrie, Tiru Roxana Adriana, de 17 ani, și Stancu Andreea-Cătălina, de 14 ani, au plecat voluntar de la domiciliile lor din comuna Ostroveni și nu au mai revenit.

Tiru Roxana Adriana are constituție atletică, înălțimea de 1,60 m, aproximativ 58 de kg, ochi albaștri, păr blond tuns până la umeri, fără semne particulare. La data plecării, minora purta o geacă neagră din material textil, blugi albaștri și ghete negre.

Stancu Andreea-Cătălina are constituție atletică, înălțimea de 1,57 m, aproximativ 55 de kg, ochi caprui, păr șaten tuns până la umeri, fără semne particulare. La data plecării, minora purta o geacă galbenă din material textil, blugi albaștri și ghete negre.