Evenimentul Zilei > Actualitate > DNA a dat de un caz bombă la Poliția Capitalei! EvZ vă dezvăluie în exclusivitate amănuntele șocante!
DNA a dat de un caz bombă la Poliția Capitalei! EvZ vă dezvăluie în exclusivitate amănuntele șocante!

DNA a dat de un caz bombă la Poliția Capitalei! EvZ vă dezvăluie în exclusivitate amănuntele șocante!

O descindere cu mari semene de întrebare la Poliția Capitalei. Evz.ro a aflat, în exclusivitate, ce caută, de fapt, procurorii anticorupție și cine a sesizat DNA

Direcția Națională Anticorupție (DNA) a intervenit în conflictul de la vârful Poliției Române.

Procurorii au ridicat mai multe documente de la sediul central, dar și de la Serviciul Omoruri, condus, timp de 11 ani, din anul 2007, de comisarul șef  Radu Gavriș care nu a avut nicio crimă cu autor necunoscut, performanță unică în UE.

Radu Gavriș a fost mutat de la Poliția Capitalei, acolo unde îndeplinea funcția de adjunct al șefului Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB), în funcția de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Harghita.


Alertă în Poliția Română. DNA a descins la Serviciul Omoruri. Ce caută procurorii

Exclusiv. Cine va conduce Poliția Română? Nume grele pe masa ministrului Vela


Decizia a luat-o fostul șef al Poliției Române, chestorul Liviu Vasilescu, înainte de a demisiona din funcție, după imaginile apărute în presă legată de negocirile pe care le-ar fi avut  cu lideri ai clanului Duduianu, imagini despre care se spune că ar fi fost furnizate chiar de Radu Gavriș.

Surse judiciare au dezvăluit, în exclusivitate pentru evz.ro, că plângerea la DNA ar fi fost depusă chiar de actualul șef al Poliției Capitalei, comisarul șef Bogdan Berechet.

Aceleași surse au precizat, în exclusivitate pentru evz.ro, care este motivul pentru care a fost deschis acest dosar…

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: