Planul lui Viorel Cataramă, de a investi la echipa rivală a FCSB nu-l impresionează pe Gigi Becali. Patronul vicecampioanei a reacționat în direct, al Digi Sport.

„E problema lor, nu mă bag eu. La Dinamo am văzut că cineva inventează apa caldă, adică Cataramă. Trebuie să spunem adevărul. Nu a inventat roata, știm să facem societăți pe acțiuni, să ajungem la bursă. Zice că nu vine să dea bani împrumut la club. Îi spun eu că acest capital nu se vede la active, el se duce la salariile jucătorilor. Să nu facă cu mine chestii d-astea economice”, a declarat Gigi Becali.

Viorel Cataramă: „Situația nu este alarmantă”

Cu Ionuț Negoiță la butoane, Dinamo a cunoscut cea mai neagră perioadă din istorie. Clubul din Șetefan cel Mare s-a dovedit a fi o pălărie mult prea mare pentru omul de afaceri, care se chinuie să cedeze 51% din acțiuni.

Pachetul majoritar de acțiuni va fi cedat pentru un leu, iar noul investitor va trebui să aducă la club 500.000 de euro. În urma discuțiilor cu Negoiță, Cataramă pare deschis să preia Dinamo, menționând totodată că situația poate fi redresată.

„Am discutat cu Negoiță subiectul achiziționării clubului Dinamo. Cred că a fost o discuție foarte bună. Domnul Negoiță a prezentat toate datele și informațiile cerute de mine și a reconfirmat cele spuse în conferința de presă. A fost de acord cu cotarea clubului Dinamo la bursă. Am remarcat o totală transparență cu privire la rezolvarea problemelor clubului.

Am observat că situația nu este deosebit de gravă, nu este alarmantă. Negoiță dorește să deschidă clubul și către alți investitori pentru a face din Dinamo o echipă puternică. Am toată convingerea că într-o perioadă scurtă de timp Dinamo va fi cotată la bursă și va atrage o sumă de câteva milioane de euro! Evident, la început avem nevoie de un audit care va pune pe masă toate informațiile necesare”, a declarat omul de afaceri băcăuan.