A pierdut, după un an de zile,  lupta cu boala! Jurnalista Florentina Prisăcaru, din Suceava, a murit la vârsta de 25 de ani, după ce a anul trecut a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer, sarcom cu celule clare de părți moi, scrie cancan.ro.

După ce a aflat diagnosticul cumplit , tânăra a încercat cu multă putere să lupte cu boala, plecând în SUA pentru tratament, acest lucru fiind posibil datorită ajutorului material venit din partea celor impresionați de necazul ei.

Florentina Loredana Prisăcaru a copilărit în Udești, locul pe care îl considera „Raiul pe pământ”. Ea a absolvit un  Masterat în Comunicare Audio-Video, din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, și a fost jurnalistă în Suceava, relatează monitorulsv.ro.Medicii i-au dat verdictul crunt în primăvara anului trecut .Florentina a încercat să lupte cu toate mijloacele pentru a trăi mai departe, chiar dacă avea cancer aflat în stadiul  IV. Pentru a face rost de bani, tânăra a povestit drama ei pe blog, pe Youtube, blog și pe canale de socializare, mii de oameni impresionați de dorința ei de a lupta ajutând-o cu bani, relații și cuvinte frumoase.