Petrolul Ploieşti - UTA, scor 1-1. Laszlo Balint își bagă jucătorii în ședință

Petrolul Ploieşti - UTA, scor 1-1. Laszlo Balint își bagă jucătorii în ședință Sursa foto Facebook

Petrolul Ploieşti a terminat la egalitate cu UTA Arad, 1-1 (1-0), luni, pe teren propriu, într-un meci din etapa a cincea a fazei play-out a Superligii de fotbal. Gheorghe Grozav (11) a deschis scorul pentru ploieşteni, după un assist al lui Sergiu Hanca, iar Claudiu Micovschi a egalat din pasa lui Tiberiu Căpuşă (82).

Petrolul Ploieşti a terminat la egalitate cu UTA Arad

UTA Arad, fosta echipă a antrenorului Laszlo Balint (Petrolul), a avut șanse mari de gol prin kenyanul Eric Omondi (9), Ezekiel Imoh (47). Omondi a marcat un gol superb din afara careului, care reuşita a fost anulat de VAR pentru un henţ comis de coechipierul său Kevin Luckassen (55).

Petrolul şi-a creat situaţii de a înscrie prin Alexandru Musi (70) şi Alexandru Işfan (74). În meciurile directe din sezonul regulat, scorul a fost egal la Ploieşti (0-0), iar UTA s-a impus cu 1-0 acasă.

  • FC Petrolul Ploieşti - AFC UTA Arad 1-1 (1-0), Stadion „Ilie Oană” - Ploieşti
  • Au marcat: Gheorghe Grozav (11), respectiv Claudiu Micovschi (82).
  • Arbitru: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti); arbitri asistenţi: Mihai Marius Marica (Bistriţa), Mircea Orbuleţ (Bucureşti); al patrulea oficial: Valentin Naidin (Turnu Măgurele)
  • Arbitru video: Sorin Costreie (Voluntari); arbitru asistent video: Mihăiţă Necula (Bucureşti)
  • Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti) - CCA, Ştefan Popa (Bucureşti) - LPF

Laszlo Balint, nemulțumit de jucătorii săi

După meci, Laszlo Balint a declarat că este foarte nemulțumit de jucătorii săi și că va avea o discuție serioasă cu ei. Petrolul Ploiești a condus până în minutul 82, dar a obținut un singur punct. El a spus că au fost probleme mari în această partidă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Îi bagă în ședință

„E un rezultat echitabil. UTA a avut șansele ei, dar și noi pe ale noastre. Sunt nemulțumit pentru că am avut probleme mai mari atunci când am crezut că o să fim mai siguri defensiv. Voi avea o discuție cu băieții. Vom analiza ceea ce nu a mers. Trebuie să acceptăm realitatea. Au fost momente în care a apărut o ușoară disperare. Trebuie să ne adunăm rapid. Jucătorii care au venit de pe bancă au adus plusul necesar. Trebuie să rămânem concentrați.

Încercăm să obținem puncte la fiecare meci. Suntem o echipă care se poate bate la partea fruntașă a acestui play-out. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun.”, a declarat Laszlo Balint, la flash-interviu.