Amendă usturătoare pentru 80 de petrecăreți din Capitală. Poliția nu a iertat nimic

Amendă usturătoare pentru 80 de petrecăreți din Capitală. Poliția nu a iertat nimic

DGPMB transmite că aproape 80 de persoane au fost amendate pentru că au participat la o petrecere în Capitală.

Marți seară, aproape 80 de persoane au fost amendate pentru că au participat  la o petrecere în Capitală, a transmis DGPMB.

O petrecere dintr-un restaurant din Capitală, la care participau aproximativ 80 de persoane, a fost întreruptă de poliţişti, care au aplicat 75 de sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea măsurilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în valoare totală de 193.000 lei.

„La data de 15 februarie, în jurul orei 21,35, Secţia 13 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că într-un restaurant, din zona sa de competenţă teritorială, este organizat un eveniment privat la care participă mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat echipaje din cadrul Secţiilor 13, 12 şi 10 Poliţie, echipaj al Serviciului Acţiuni Speciale şi jandarmi, care au găsit în interiorul localului aproximativ 80 de persoane care participau la o petrecere”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis marţi.

Ne puteți urmări și pe Google News

80 de persoane au fost amendate pentru că au participat  la o petrecere în Capitală

Au fost aplicate 75 de sancţiuni contravenţionale, pentru încălcarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în valoare totală de 193.000 lei.

Cu privire la organizatorul evenimentului, Secţia 13 Poliţie s-a sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, fiind aplicată şi o sancţiune contravenţională în valoare de 10.000 de lei.

Florin Salam, amendat de poliție

În urmă cu doar câteva zile, Celebrul cântăreț Florin Salam a fost amendat de Poliție după ce a organizat o petrecere în vreme de pandemie, încălcând astfel toate restricțiile impuse de autorități.

Astfel, cunoscutul cântăreţ de manele a fost oprit de poliţişti şi amendat cu 1.000 de lei. El a fost amendat pentru nerespectarea măsurilor şi interdicţiilor în contextul pandemiei de coronavirus.

CITEȘTE ȘI Adina Alberts pune sistemul sanitar din România la zid, după ce pacientul transferat în Belgia a decedat