Evenimentul Zilei > Monden > Boala cumplită care îi face cântăreței Adda viața un chin. Foarte multe persoane o au
Boala cumplită care îi face cântăreței Adda viața un chin. Foarte multe persoane o au

Boala cumplită care îi face cântăreței Adda viața un chin. Foarte multe persoane o au

Adda, una dintre cele mai iubite artiste din România, a anunțat că se luptă cu o boală de piele. Anunțul a fost făcut chiar de artistă, pe rețele sociale.

Adda, una dintre cele mai populare artiste din România, a anunțat că se luptă cu Dermografism, o boală de piele  greu de tratat cu care se confruntă foarte multe persoane.

Artista a postat un mesaj pe rețele sociale în care explică cum se manifestă boala și faptul că foarte multe persoane se confruntă cu cea dar preferă să se ascundă.

„4 luni și ceva cu Dermografism. 4, din următoarele câteva, din următorii ani sau toată viața. Este o boală imprevizibilă. Cu zile bune și zile mai puțin bune. Greu de tratat. Cele mai multe persoane care mi-au scris îl au de ani întregi, iar o mare parte dintre ele, mai ales femeile, sunt rușinate. Se ascund de ochii critici ai oamenilor, după haine. Nu îți afectează viață fizic. O afectează psihic pentru că lumea vorbește, batjocorește și mai e categoria care știe leacul suprem”,  a scris artista, într-o postare pe rețele sociale.

Adda suferă de Dermografism, o boală de piele greu de tratat

„Și eu m-am ascuns, dar nu mai am de gând. Nu e ceva ce trece cu o pastilă minune! Trebuie să ai mereu grijă să porți haine moi și largi, să nu te lovești, să nu te zgârii. Pentru că, dacă te atingi un pic, efectiv îți apar desene pe piele. Uneori apar și când nu faci nimic.

Eu, de exemplu, așa m-am trezit azi. Dragii mei, cei din aceiași barcă cu mine, hai să ne iubim fiecare detaliu de pe piele, să fim asumați și să nu ne mai ascundem. Să vedem partea bună – corpul nostru arată că o opera de artă!”

Ps1: mi-au dat 2 lacrimi când am postat pentru că mi s-a luat o piatră de pe inima!

Ps2: nu o să vin la nici o emisiune să vorbesc despre asta. Ce am de comunicat, constructiv, o voi face aici sau pe story, pentru oamenii care au nevoie de informații”, a mai scris artista.