Evenimentul Zilei > Monden > Gigi Becali nu-și mai încape în piele! Era tot ce-i lipsea…
Gigi Becali nu-și mai încape în piele! Era tot ce-i lipsea…

Gigi Becali nu-și mai încape în piele! Era tot ce-i lipsea…

Gigi Becali a venit Biserica Sfântul Spiridon din Capitală încă de dimineață, cu toate că evenimentul a fost programat pentru ora 12:00.

Latifundiarul din Pipera nu și-a mai încăput în piele de mândru ce era, și avea și de ce. Pentru el acest eveniment este unul deosebit așa cum ar trebui să fie pentru fiecare, mai ales că este știut că Becali are o slăbiciune spre partea religioasă.

Pentru marele eveniment, Theodora Becali a optat pentru o rochie albă, accesorizată cu o geantă albastră și pantofi stiletto, roz prăfuit.

De asemenea, în această zi importantă, fiica lui Gigi Becali a adoptat un look natural, cu bucle lejere și un machiaj discret.

Soțul ei, Mihai Mincu, a ales un sacou bleumarin, în dungi, cu cămașă albă și pantaloni negri.

La puțin timp după ce au ajuns la biserică cei doi părinți au intrat împreună cu invitații în lăcașul sfânt pentru săvârșirea ceremoniei sfântului botez.

Slujba a durat aproximativ două ore, iar apoi toți au plecat la un local de lux din Capitală.

Theodora a devenit mămică pentru prima oară la jumătatea lunii iunie

Theodora Becali, fiica cea mare a lui Gigi Becali, și alesul inimii sale au făcut cununia religioasă pe 12 octombrie 2019. Gigi Becali nu s-a uitat la bani și i-a organizat fetei sale o nuntă ca-n povești.  Evenimentul a avut loc la Palatul Snagov, iar Theodora și Mihai Mincu au petrecut alături de 700 de invitați!

Cei doi proaspăt însurăței au plecat apoi în luna de miere.  Mai întâi, au petrecut câteva zile sub soarele californian, apoi au ajuns la Hollywood. Ultimele zile din luna de miere au fost petrecute într-o destinație exotică: Bora Bora.

Voiajul de nuntă le-a priit celor doi proasăt căsătoriți, mai ales că Theodora a rămas însărcinată.

Gigi becali a afirmat de mai multe ori că este mândru de ginerele său, dar nu s-a știut mare lucru despre cine este acesta.

Mihai Mincu, cel care a devenit ginerele lui Gigi Becali, este un tânăr care provine dintr-o familie potentă din punct de vedere financiar. Cel supranumit „Prinţişorul din Dobroeşti” a debutat, în anul 2017, în lumea afacerilor cu vânzarea de haine şi comerţul cu ceai şi cafea. La scurt timp, tânărul a mai înfiinţat o firmă care se ocupă de fabricarea de parfumuri şi cosmetic

„E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun… I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie”, spunea Gigi Becali anul trecut, potrivit cancan.ro