Pericolul din cafea. Iată 4 factori care tranformă cafeaua în otravă

Pericolul din cafea. Iată 4 factori care tranformă cafeaua în otravă

Primul lucru pe care vrem să îl consumăm dimineaţa, înainte sau după micul dejun este o ceaşcă mare de cafea. Fără această băutură energizantă, lumea pare blurată. Chiar dacă se cunosc efectele benefice ale acestei băuturi “miraculoase” , trebuie să avem în vedere că anumiţi factori pot transforma cafeaua într-o otravă

Organic

Culturile de cafea sunt tratate cu aproape 250 de kilograme de fertilizatori pe acru. Când ingerăm cafeaua, automat ingerăm şi acele chimicale, care pot duce la aparţia cancerului sau a avorturilor în cazul femeilor însărcinate.

Cel mai bine este să consumăm cafea organică care este mult mai sănătoasă şi gustoasă.

Evită lactatele

Foarte mulţi oameni consumă cafeaua cu lapte obişnuit. Pare un lucru inocent, însă laptele de la vacă, poate avea în compoziţie pesticicizi, hormoni de creştere sau alte toxine.

Laptele organic proaspăt sau frişca organică sunt variante mult mai sănătoase.

Zahăr procesat

Pe lângă kilogramele în plus, zahărul este nociv pentru organism. Pentru cei care au probleme cu intestinele sau cu ficatul, zahărul este asemenea unei otrave. Cele mai bune înlocuitoare pentru zahăr sunt zahărul obţinut din ştevie sau scorţişoara.

Aciditatea

Foloseşte apă alcalină în momentul în care prepari cafeaua pentru a contrabalansa efectul de aciditate.

 

Ne puteți urmări și pe Google News