Paul McCartney spune "Bună seara, New York!"

Paul McCartney spune "Bună seara, New York!"

HBO prezintă astăzi, de la ora 21.00, un spectacol incendiar susţinut de fostul component al formaţiei The Beatles.

"Bună seara, New York!", aşa s-a numit concertul susţinut anul trecut de Paul McCartney, pe Stadionul Citi Field, unde s-au adunat mai bine de 100.000 de spectatori. Pe lângă piesele deja consacrate ("Drive My Car", "Dance Tonight" şi "Back in the U.S.S.R"), artistul a interpretat şi câteva solouri clasice şi melodii vechi din vremea The Beatles şi Wings.

"Yesterday" cântată de 3.000 de artişti

Paul McCartney a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind compozitorul cu cel mai mare succes din istoria muzicii. El a înregistrat 29 de single-uri clasate pe locul întâi în topurile din America. Una dintre cele mai cunoscute piese compuse de McCartney, interpretată de peste 3.000 de artişti, este "Yesterday", care are deja şase milioane de difuzări radio (doar în Statele Unite). E considerat cel mai bogat cântăreţ din istorie, cu o avere estimată la un miliard de dolari.

Ne puteți urmări și pe Google News

Legendară a rămas prietenia lui cu John Lennon, excelentă în timpul în care trupa The Beatles a fost completă, degradată după ce McCartney şi Lennon s-au despărţit şi au devenit rivali. Cei doi s-au împăcat cu puţin timp înainte de uciderea lui Lennon.