Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > Patru vedete tv, concediate de Sărbători. Explicații seci, din partea șefilor
Patru vedete tv, concediate de Sărbători. Explicații seci, din partea șefilor

Patru vedete tv, concediate de Sărbători. Explicații seci, din partea șefilor

Patru vedete de televiziune și-au pierdut emisiunile în care apăreau, la Antena Stars, chiar pe final de an, fără să primească foarte multe explicații.

Conducerea postului de televiziune Antena Stars a renunțat la două emisiuni de tip reality show. Este vorba despre „Brigitte & Pastramă”, care îi are drept protagoniști pe Brigitte și Florin Pastramă și „Chef de viață” cu Armin Nicoară și Claudia Puican.

De asemenea, Antena Stars va renunța și la emisiunea „Star Matinal”, prezentată de Ameri Nasrin și de Dima Trofim. Șefii trustului nu-și mai doresc să împartă publicul între „Neața cu Răzvan și Dani” și „Star Matinal”.

sursa foto. EVZ

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă și-au luat adio de la emisiune

Sfârșitul anului 2021 nu le-a adus cele mai bune vești lui Brigitte Sfăt și Florin Pastramă. Cei doi au aflat că începând cu anul viitor, postul de televiziune Antena Stars îi pune pe liber. Aceștia nu vor mai filma pentru reality show-ul „Brigitte & Pastramă”.

Emisiunea lui Brigitte Sfăt și a lui Florin Pastramă a fost scoasă din grilă după ce a rulat mai multe sezoane. Motivul este legat de audiențele foarte mici pe care le înregistrau cei doi, după cum relatează cancan.ro.

Drept urmare, zilele trecute, cunoscutul cuplu a fost anunțat că emisiunea lor nu mai intră în vederile șefilor de la Antena Stars pentru anul viitor.

Sursa foto. EVZ

Armin Nicoră și Claudia Puican nu mai apar la Antena Stars

O decizie similară a fost luată, de Antena Stars, și în cazul emisiunii lui Armin Nicoară, „Regele Saxofonului din Banat”. Armin și Claudia Puican, iubita sa, aveau un reality-show despre viața lor de cuplu și de artiști. Nici această emisiune a lor nu va mai fi difuzată de postul de televiziune începând cu anul 2022.

„Am fost anunțați că nu vom mai face show-ul. E adevărat, înainte, noi am vorbit cu producătoarea noastră, i-am spus că ne este destul de greu să mergem și la cântări, la petreceri, să și filmăm… Nu știu cum au fost audiențele show-ului, nu știu dacă de aceea s-a renunțat la a continua colaborare. Oricum, noi nu putem spune că suntem supărați, ne era destul de greu să facem față la programul încărcat.

Și, ca să fim sinceri, încă de când le-am propus proiectul am discutat cu producătorii să facem un sezon și să vedem apoi cum a mers și să luăm decizii cu privire la un alt sezon. Oricum, deja a fost filmat cam totul, am făcut și încheierea, așa că lucrurile s-au rezolvat”, a mărturisit Armin Nicoară, conform Fanatik.