Evenimentul Zilei > Actualitate > PRO TV a dat lovitura! Mutare de ultima oră în media românească. Au anunțat astăzi
PRO TV a dat lovitura! Mutare de ultima oră în media românească. Au anunțat astăzi

PRO TV a dat lovitura! Mutare de ultima oră în media românească. Au anunțat astăzi

Fanii sunt în extaz! Theo Rose va prezenta SuperStar România, la Pro TV. Zarurile au fost aruncate, iar cântăreața a semnat deja cu cel mai vizionat post de televiziune. Vedeta va apărea curând pe micile ecrane!

Theo Rose este cea mai în vogă cântăreață la momentul actual. Vedeta se bucură de hituri pe bandă rulantă și a fost o perioadă bună de timp în emisiunea Vorbește Lumea.
Cântăreața a semnat un nou contract cu PRO TV, iar fanii o pot vedea în postura de prezentatoare la emisiunea SuperStar România.

Smiley, Raluka, Marius Moga și Carlas Dreams sunt jurații show-ului de televiziune. Doar 32 au mai rămas în concursul pentru titlul de SuperStar, dar și pentru un premiu unic într-o competiție: 1 milion de lei.

Noua cucerire PRO TV

”O mare provocare… niște emoții cum n-am avut niciodată cântând. N-am dormit nopți întregi înainte, gândindu-mă la ce m-am înhămat, ce mare responsabilitate am. Acum, după ce m-am plâns, vă spun și că e una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am trăit vreodată. Că îmi trăiesc visul în prime-time la TV. Că înțeleg atât de bine concurenții, tocmai pentru că am fost de nenumărate ori în pielea lor. Și e o bucurie să le pot fi alături și să retrăiesc tot soiul de emoții”, a declarat Theo.

Theo Rose își dorea de multă vreme să descopere secretele din spatele micilor ecrane. Cântăreața a ajuns și în finala concursului Bravo ai stil de la Kanal D. După îndrăgita competiție, artista a ajuns una din cele mai ascultate cântărețe din România, iar o mulțime de nume grele din muzica românească s-au îngrămădit să facă piese cu aceasta.

“Îmi doresc să mă dezvolt pe partea asta de TV și media. Cred că e o lume din care îmi place foarte mult să fac parte și am spus cred înainte pentru că mi se pare că mă potrivesc în peisajul ăsta.

Da, au tot venit propuneri în acest sens și tocmai de asta mă și gândesc serios că ar trebui să îmi dau interesul. Să mă dezvolt așa. Acum, propunerile vin, doar că eu trebuie să și satisfac așteptările oamenilor. Și vreau să mă pregătesc, încerc să testez terenul că acum trebuie să bat fierul cât e cald”, a spus vedeta pentru Ciao.