Evenimentul Zilei > Sport > Patrick Mouratoglou a uitat de Simona Halep? Elogii la adresa rivalei Serena Williams
Patrick Mouratoglou a uitat de Simona Halep? Elogii la adresa rivalei Serena Williams

Patrick Mouratoglou a uitat de Simona Halep? Elogii la adresa rivalei Serena Williams

Simona Halep nu a scăpat de acuzațiile de dopaj și încă este suspendată provizoriu. În acest timp, antrenorul ei Patrick Mouratoglou și-a găsit un nou angajament. Este vorba de tânărul tenismen Holger Rune.

Simona Halep nu poate juca tenis într-un turneu oficial din cauza acuzațiilor de dopaj cu roxadustat. Antrenorul ei Patrick Mourtoglou nu a pierdut timpul și și-a găsit un nou sportiv pe care să îl antreneze. Este vorba de danezul Holger Rune, locul 10 în clasamentul ATP. Antrenorul francez a postat pe Instagram un videoclip în care vorbește despre pasiunea pe care sportivii trebuie să o aibă pentru a reuși în tenis. Mourtaoglou a avut cuvinte de laudă la adresa rivalei Simonei, Serena Williams.

„Fără pasiune nu există nicio cale ca cineva să poate facă lucruri importante. Pasiunea este obsesie. Campionii sunt plini de această pasiune. Ei se gândesc zi și noapte la asta. Dacă te uiți la cei mai mari tenismeni din lume vei vedea. Roger Federar a fost locul 1 mondial în clasamentul ATP și s-a uitat la toate turneele challenger. Este o nebunie!”, a spus antrenorul francez.

Patrick Mourtagoglou a uitat-o pe Simona Halep

Este important de precizat că francezul nici măcar nu a pomenit-o pe sportiva din Constanța în timpul videoclipului, dar a avut câteva cuvinte de spus la adresa Serenei Williams. „Pe Serena o cunosc cel mai bine. Se uita, în timpul nopții, după fiecare meci pe care îl juca la videoclipuri cu ea din acea partidă”, a mărturisit antrenorul francez. Mourtagolou nu a fost doar antrenorul sportivei din Statele Unite, ci și iubitul ei pentru o perioadă de timp.

Cele două sportive se află într-o mare competiție de o perioadă lungă de timp. Rivalitatea dintre cele două a crescut și mai mult când Simona Halep a anunțat că a început o colaborare cu francezul. Serena Williams nu era retrasă din tenis la acel moment și nici nu anunțase că a rupt colaborarea cu Mouratoglou. Acest lucru înseamnă că, practic, acesta încă era antrenorul ei.

Sportiva din SUA nu a dat multe declarații privind pierderea antrenorului ei, dar a dat de înțeles că nu a fost atât de afectată. „Oh, Doamne. Nici măcar nu m-am gândit la asta. Nici nu știu. Mă simt bine. Mă simt minunat. Și nici măcar nu m-am gândit la asta”, a spus Serena la mai bine de o lună după ce Halep și-a anunțat noul antrenor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de THE COACH (@patrickmouratoglou)

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: