Evenimentul Zilei > Sport > Gică Hagi a comentat prestația jucătorilor săi în meciul pierdut în fața lui CFR Cluj, scor 0-3. „Ne-am luat viteză! Să revenim la origini!”
Gică Hagi a comentat prestația jucătorilor săi în meciul pierdut în fața lui CFR Cluj, scor 0-3. „Ne-am luat viteză! Să revenim la origini!”

Gică Hagi a comentat prestația jucătorilor săi în meciul pierdut în fața lui CFR Cluj, scor 0-3. „Ne-am luat viteză! Să revenim la origini!”

Farul Constanța a pierdut meciul împotriva campioanei CFR Cluj, 0-3. Echipa lui Gică Hagi nu a putut face față jucătorilor experimentați ai lui Dan Petrescu. Fostul fotbalist de la Barcelona și Real Madrid și-a felicitat adversarii pentru victorie.

Farul Constanța a suferit o înfrângere în etapa a 22-a din Superliga României și a căzut pe locul doi în clasament. CFR Cluj s-a impus la Constanța cu scorul de 3-0. Primul gol al campioanei României a fost marcat de Ermal Krasniki, în minutul 49. Cristian Manea a dublat avantajul echipei sale în minutul 59 din lovitură de la 11 metri, iar ultimul gol al partidei a fost marcat de Claudiu Petrila în minutul 77.

Gică Hagi și-a felicitat adversarii pentru victorie. Antrenorul român a spus că mai așteaptă jucători pentru ca echipa sa să fie din ce în ce mai puternică. Înfrângerea suferită de constănțeni a reprezentat o lecție importantă pentru fotbaliști, a explicat Hagi. El a continuat prin a spune că fotbalul este realizat din „mici detalii”, iar CFR Cluj a știut să profite de aceste lucruri și a reușit să marcheze de trei ore.

„În fotbal trebuie să fii pregătit de luptă, să faci lucrurile cum trebuie. Felicitări lui CFR. A arătat ca o echipă puternică, pragmatică, experimentată. Cred că în plan ofensiv am lăsat de dorit. Dezamăgit de partea colectivă, nu de un jucător. Pierdem cu toții, câștigăm împreună”, a mai declarat Gică Hagi.

Cea mai mare nemulțumire a lui Gică Hagi după înfrângerea în fața CFR-ului

Fostul fotbalist a explicat că preocuparea sa este că echipa nu a practicat jocul ei obșinuit. Hagi este nemulțumit că jucătorii lui nu au pasat precum o făceau înainte. El a subliniat că echipa trebuie să își revină la forma pe care a avut-o în luna noiembrie când se afla pe primul loc în clasament. În ceea ce privește transferurile, Hagi a spus că mai așteaptă întăriri. Tehnicianul a mai adăugat că primele probleme au început când Farul a ajuns pe primul loc, iar răspunsul trebuie găsit în interiroul clubului.

„În prima repriză, am avut trei pase, un contraatac… Și restul? Nu! Orice înfrângere de acest nivel trebuie să o analizezi la subiect. Pe locul 1 ne-am luat viteză! Să revenim la origini. Să ai fundaș, mijlocaș pe defensiv, să nu câștigi un duel la cap?! Aaa, Boli, de două ori cu capul, o dată la un corner. Cu 7-8 jucători de 1,88 de metri, cu unul de 1,90 de metri… de ce?! Cred cu tărie că ne-am luat viteză prea mare, ne-am dus cam sus, deși n-am câștigat nimic. Suntem nimeni deocamdată, nici măcar în play-off! Le-am atras atenția”, a mai declarat Gică Hagi la conferința de presă de după meci.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: