Evenimentul Zilei > Actualitate > Momente de panică la Metrou! Alertă în Capitală
Momente de panică la Metrou! Alertă în Capitală

Momente de panică la Metrou! Alertă în Capitală

Momente de panică pentru călătorii care folosesc metroul din București. Un incendiu a izbucnit în stația de metrou Apărătorii Patriei.

Toți călătorii din stație au fost evacuați, iar circulația a fost oprită.

Potrivit primelor informații, ar fi izbucnit un incendiu, dar nu se știe încă din ce cauză sau cât de puternic este focul.

Autoritățile au luat imediat măsura ca evacuării tuturor persoanelor din stația de metrou Apărătorii Patriei.

Unii dintre călători s-au panicat, iar alții și-aumanifestat zgomotos nemulțumirea față de astfel de incidente, care se petrec destul de des și fac din drumul spre serviciu un calvar.

Reamintim că, marți, Metrorex a anunțat că, pe Magistrala 2 (Berceni-Pipera), cea mai aglomerată din Capitală, trenurile de metrou vor circula cu o ușoară decalare, de 2 minute fața de graficul de circulație obișnuit.

„La controalele efectuate de către specialiștii Metrorex, a fost identificată o fisură a șinei în zona stației Pipera. Echipele tehnice au procedat la consolidarea acesteia și a fost introdusă o restricție de viteză. Situația va fi remediată total în această noapte.

Călătorii sunt informați prin sistemul de sonorizare din stațiile de metrou și trenuri”, au mai punctate reprezentanții Metrorex.

Conform informațiilor oferite de către Metrorex, ar fi fost vorba despre probleme la sistemul de semnalizare. De altfel, în ultimele luni angajaţii Metrorex s-au tot plâns că sunt probleme cu noile metrouri şi că sistemul de semnalizare și sincronizare al traficului creează tot felul de problemele.