Evenimentul ZileiInternationalPanică în SUA. Atac armat la un liceu! Victimele primesc primul ajutor pe terenul de baseball. VIDEO

Panică în SUA. Atac armat la un liceu! Victimele primesc primul ajutor pe terenul de baseball. VIDEO

Panică în SUA. Atac armat la un liceu! Victimele primesc primul ajutor pe terenul de baseball. VIDEO
Un atac armat a avut loc, luni, în SUA, la un liceu din orașul Konxville. O persoană a decedat, altele sunt rănite, conform primelor informații.

Atac armat petrecut în Statele Unite ale Americii (SUA), la un liceu din Knoxville, un oraş din statul Tennessee. Mai multe persoane au fost împușcate de un atacator, după cum au afirmat reprezentanții poliției.

„Ofiţerii Departamentului de poliţie din Knoxville au fost trimişi la liceul Austin-East Magnet după ce un suspect înarmat a fost raportat în incintă”, a fost anunţul făcut de poliţia pe Twittter.

După atacul armat de la liceu, a fost deschis un punct de prim-ajutor pe un stadion de baseball

„S-au tras focuri de armă în timp ce se apropiau de suspect”, au mai spus reprezentanții forţelor de ordine, precizând că un poliţist a fost lovit de gloanţe, dar viaţa lui probabil nu este în pericol. Un bărbat și-a pierdut viața în timpul acestui atentat.

Un altul a fost plasat în arest pentru o anchetă mai aprofundă. Polițiștii nu au precizat dacă persoana decedată face parte din cercul de suspecţi. Indya Kincannon, primarul orașului Knoxville, a anunțat că a vorbit cu poliţistul rănit, care „este conştient” şi are o stare de spirit bună după acest eveniment.

Un punct de prim-ajutor şi, dar și destinat pentru regăsirea familiilor a fost deschis pe un stadion de baseball aflat în apropierea liceului respectiv. „Clădirea a fost securizată, iar elevii care nu au fost implicaţi în incident au fost încredinţaţi familiilor lor”, a fost anunțul făcut de Bob Thomas, un responsabil al districtului școlar, pe contul de Twitter, conform Agerpres.

O perso

Guvernatorul a pledat pentru armele de foc, acum a deplâns situația

Bill Lee, guvernatorul statului Tennessee, a întărit drepturile persoanelor care dețin arme în statul său. Acum, după acest atac armat, politicianul a deplâns o situaţie „tragică şi foarte dificilă”, conform sursei citate.

Președintele SUA, Joe Biden, a vorbit săptămâna trecută despre epidemia de violenţă cu armele de foc. Oficialul de la Casa Albă a vorbit despre un plan de limitare a extinderii posesiei armelor de foc în America.

 


Accesează: