Evenimentul Zilei > Politica > Pandele a explodat în direct! „Șterge pe jos” cu Orban și Dragnea. Dezvăluiri despre Firea
Pandele a explodat în direct! „Șterge pe jos” cu Orban și Dragnea. Dezvăluiri despre Firea

Pandele a explodat în direct! „Șterge pe jos” cu Orban și Dragnea. Dezvăluiri despre Firea

Florentin Pandele, primar la Voluntari și soțul Gabrielei Firea, s-a dezlănțuit în direct la RTV, atât împotriva PSD și a fostului lider Liviu Dragnea, cât și contra lui Ludovic Orba și a USR.

Declarații Florentin Pandele:

Lumea nu știe că Gabi a avut mai multe operații, i-au tăiat întâi 30 de centimetri din colon, apoi alți 29 la altă operație. Gabi nu știe că am intervenit, chiar îi cer scuze.

Am să vă spun și trei cauze care au dus la pierderea capitalei și a sectoarelor.

Cauza principală a fost echipa de miniștri pe care a avut-o PSD până au pierdut puterea.

Nu vreau să pomenesc numele fostului lider care acum e la închisoare, îi doresc să se elibereze repede, să se întoarcă la familie.

El (Dragnea) a blocat toate proiectele care aveau legătură cu Primăria Capitalei.

Întrebat de Dan Andronic dacă Liviu Dragnea este vinovat, Pandele a răspuns afirmativ.

Miniștrii care au blocat, cu Teodorovici în frunte, au trimis banii spre sectoare.

A doua cauză este Victor Ponta. Ponta și cu Negoiță s-au gândit cum să facă s-o execute pe Gabriela Firea, ca să candideze el în 2024, cum să facă să dea o gaură mare în barca PSD.

Liviu Dragnea a făcut tot ce i-a stat în putință s-o execute pe Gabi să nu-i ia partidul.

A treia cauză este uniunea USR-PLUS, care e cea mai mare nenorocire a României, plus Ludovic Orban, care a dat cea mai mare lovitură PNL. Orban a luat toate lăturile lumii și i le-a pus în cap Gabrielei. Au asociat cu COVID, electoratul PSD s-a speriat să mai iasă la vot, la ora 21:00 erau pregătiți să facă scandal dacă nu ieșea cum voiau ei.

Am vorbit cu domnul Orban. Eu îl cunosc aproximativ bine, pentru că am fost membru al PNL. Primul mandat l-am obținut ca liberal. Am zis: Gabi, te rog, lasă-mă să intervin să spun ce știu eu despre el. Gabi m-a oprit. Îmi pare rău că am ascultat-o. L-am sunat la 21:20 și mi-a răspuns. I-am spus: Ludovic, mi-ai aruncat în cap toate lăturile lumii, când ne vom întâlni îți voi spune câteva fraze care tevor face pământiu.

Politica în România se duce prin lovituri sub centură și minciuni. Am zis că am 60 de ani și trebuie să mă supun femeii. Orban a prezentat caracatița, să vedem cu câți câini vine Plicușor Ban după el. Rog insituțiile statului să ne judece cu aceeași măsură.

Orban în această seară a distrus PNL.

Cum e posibil ca acest individ să primească bani – 50.000 de euro – chipurile ca președinte al unui ONG, să susțină cauze în instanțe. România trebuie să fie condusă din România, nu din exterior. Unde sunt parlamentarii care se ascund?

Îi transmit lui Teodorovici, când i s-a spus că trebuie să dea bani la Capitală, lui Firea, și el a zis că-i dă altceva. Când îl întâlnesc îl mușc de ureche. Gabriela e cea mai puternică femeie din câte am cunoscut, și nu pentru că am doi copii cu ea. Veneau unii și-i luau consilierii, pe primarii de sector îi chema Dragnea și le zicea că vor fi președinți la PSD București.

Paul Stănescu a ajutat-o de la început. MArcel Ciolacu măcar nu i-a pus piedici.