După ce Lora a decis să renunțe emisiune, Cove a avut mai multe surprize pentru telespectatori. Astfel că i s-au alăturat Viviana Sposub, Sore, Veverița și Coțofana, dar și cunoscuta cântăreață Theo Rose. Aceasta a dezvăluit de ce a acceptat propunerea.

Lora a decis după 5 luni, să își ia rămas bun de la echipa Vorbește lumea. În timp ce cântăreața și-a dorit să se ocupe de cariera sa muzicală și de alte activități, Cove își atrage noi colegi. Toată lumea a fost surprinsă în momentul în care echipei s-a alăturat și Theo Rose, cântăreață care domină topurile muzicale în ultima perioadă.

Astfel, frumoasa cântăreață are deja o carieră explozivă pe scenă și vrea să-și construiască o imagine și ”pe sticlă”. Theo Rose a dezvăluit motivul pentru care s-a alăturat emisiunii moderate de Cove: și-a dorit să facă parte dintr-o echipă frumoasă, nu i se pare că emisiunea o pune în fața unor provocări greu de dus, dar ai ales dorea să-și expună părerile într-un format ce îi permite să dezvolte diferite subiecte.

Theo Rose a părăsit un show de la Kanal D

„Am fost foarte veselă. Voiam de mult ceva în televiziune. Aveam nevoie de un proiect curat. Să fiu eu așa cum sunt, să am părere. Mi-am dorit să pot să dezvolt subiecte. S-a făcut o gașcă mișto, caterincă așa și mă simt bine în context. Nu e atât de greu pe cât pare, deoarece gașca e alcătuită de așa manieră să ne simțim bine și liberi. Nu am simțit că m-a suprasolicitat emisiunea. Nu mă duc să mă plâng. E momentul să profit de această ocazie”, a declarat Theo Rose pentru Fanatik.

În prezent artista are parte de o mulțime de proiecte, piese inedite și concerte după o lungă pauză. Theo Rose a făcut parte și din emisiunea „Bravo, ai stil” de la Kanal D și a reușit să ajungă pe locul al doilea în ultimul sezon, demonstrând că are un stil vestimentar bine pus la punct.

Așadar, până să joace în filme pentru adulți, așa cum își dorește, vedeta se pregătește acum de o nouă provocare, așa că telespectatorii trebuie să o urmărească pentru a vedea ce surprize aduce la PRO TV!