Olimpiu Moruţan, deși accidentat, va fi alături de colegi, la EURO 2024

Olimpiu Moruţan, deși accidentat, va fi alături de colegi, la EURO 2024 Olimpiu Moruțan și Nicolae Stanciu Sursa foto: FRF

Olimpiu Moruțan s-a accidentat grav în Turcia și va rata astfel participarea cu România la EURO 2024. Dar asta nu-l împiedică să fie alături de colegii săi în Germania.

Olimpiu Moruţan, deși accidentat, va fi alături de colegi

Reamintim că ăn meciul dintre Ankaragucu și Beșiktaș, din semifinalele Cupei Turciei, Olimpiu Moruțan s-a accidentat. Internaționalul român a căzut pe teren și nu a putut să se mai ridice singur. Ulterior, medicii au descoperit că românul a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile.

„Moruţan a fost operat la spitalul Lokman Hekim, sponsorul medical al lui Ankaragucu”, au transmis turcii de la Spor Anki.

Este de așteptat ca Olimpiu Moruțan să revină pe terenul de fotbal abia peste șase luni, numai dacă recuperarea va decurge normal.

Ne puteți urmări și pe Google News

Internaționalul va pleca în Germania pentru a-i încuraja pe colegi

Deși este accidentat, Olimpiu Moruţan va însoţi naţionala la Euro-2024, iar căpitanul Stanciu va evolua cu numărul acestuia, 21.

Mai exact, Olimpiu Moruţan, accidentat şi indisponibil pentru EURO 2024, a decis să fie alături de colegii săi în Germania, pentru a le oferi sprijin moral şi a-şi arăta susţinerea.

Într-un gest emoţionant şi plin de solidaritate, căpitanul Nicolae Stanciu va evolua la EURO 2024 cu numărul 21 pe tricou, în onoarea lui Olimpiu Moruţan.

În imaginile de mai jos îl puteți vedea pe Olimpiu Moruțan, care va rata Campionatul European, încurajându-și colegii înainte de plecarea în Germania:

„Pentru Oli, e unul dintre noi!”, a declarat Stanciu, care până acum a purtat numerele 10 şi 23 la echipa naţională. Este pentru prima oară când Nicu va evolua cu acest număr pe tricou la echipa naţională, o dovadă a legăturii strânse între tricolori.

„Dacă aş putea schimba ceva la echipa naţională, aş şterge accidentarea lui Oli, să fie şi el aici cu noi”, a declarat Stanciu despre Olimpiu Moruţan.

Olimpiu Moruţan, iubit de colegi

Olimpiu Moruțan a primit multe mesaje de încurajare de la colegii de la echipa națională, iar poate unul dintre cele mai frumoase a venit chiar de la căpitanul Nicolae Stanciu.

Dennis Man i-a transmis atunci: „Vei reveni mai puternic. Alături de tine Olimpiu Moruțan”. De asemenea, și Marius Marin a lăsat un mesaj: „Alături de tine”.

Adrian Rus a scris: „Fă-te bine cât mai repede”. Alexandru Cicâldău nu s-a lăsat mai preșos și i-a transmis: 1Alături de tine Olimpiu Moruțan. Te vei întoarce mai puternic”. Iar Nicolae Stanciu , de asemenea, a scris: „Olimpiu Moruțan ești 1 la 1000. Suntem alături de tine. Vei reveni mai puternic ca niciodată”.

Un comentator a scris: „Moruțan e cea mai mare pierdere. Păcat, dar se întâmplă sănătate”. Altcineva a comentat: „Ce rău îmi pare de el, chiar e o mare pierdere”, sunt doar câteva dintre comentariile de pe social media.