Evenimentul Zilei > Sport > Moruțan e pe lista de transferuri a lui Galatasaray
Moruțan e pe lista de transferuri a lui Galatasaray

Moruțan e pe lista de transferuri a lui Galatasaray

Tânărul jucător al formaţiei patronate de Gigi Becali, Olimpiu Moruțan, e la un pas de transferul carierei.

Tânărul jucător al formaţiei patronate de Gigi Becali, Olimpiu Moruțan, e la un pas de transferul carierei. Presa din Turcia anunţă că fotbalistul în vârstă de doar 21 de ani e dorit de titrata grupare Galatasaray Istanbul, iar tehnicianul Fatih Terim şi-a dat deja acordul pentru achiziţionarea acestuia. 

Jucătorul ofensiv, care şi-a trecut de patru ori numele pe lista marcatorilor în actualul sezon al Ligii I, a fost remarcat de scouterii formaţiei din oraşul de pe Bosfor şi este comparat de jurnaliștii turci cu Gică Hagi, idolul suporterilor „Cim Bom Bom”.

„Mijlocaşul celor de la FCSB a fost urmărit timp de aproximativ un an şi jumătate, iar transferul său se va realiza înainte de startul sezonului viitor. Datorită piciorului său stâng eficient, tânărul star al echipei bucureştene este văzut drept noul Hagi al României” a scris publicaţia Takvim.

Negocierile cu Gigi Becali vor începe în curând

Başkanii Galatei nu au început încă tratativele pentru transferul lui Moruţan, dar turcii sunt încrezători că vor obţine semnătura jucătorului născut la Cluj – Napoca, în pauza competiţională de vară. „Negocierile pentru achiziţionarea lui Moruţan vor începe în scurt timp. Galatasaray speră să încheie acest transfer, bazându-se pe relaţia bună pe care o are cu proprietarul FCSB-ului, Gigi Becali” au mai adăugat ziariştii de la Takvim.

Terim vrea întinerirea lotului

Aflată în fruntea clasamentului din Super Lig, la egalitate de puncte cu rivalele de moarte Beşiktaş şi Fenerbahce, trupa lui Terim vrea să se întărească pentru sezonul viitor, cu mai mulţi fotbalişti tineri şi de perspectivă.

„Galatasaray îşi doreşte să continue întinerirea lotului său, iar Moruţan este ultima descoperire a echipei de scouting a clubului. Fatih Terim a aprobat deja transferul acestuia” precizează jurnaliştii din ţara cu o populaţie de aproximativ 82 de milioane de locuitori.