Obraz subțire. Dolly Parton a dat un milion de dolari pe vaccinul COVID-19!  În vârstă de 75 de ani, Dolly Parton a dat o sumă fabuloasă, un milion de dolari, pentru vaccinul anti-COVID-19. Ea a ajuns miercuri, la rând în vederea imunizării și a optat pentru vaccinul Moderna.

Hitul lui Dolly: „Vaccin, vaccin, vaccin, vaccin … Te implor să nu eziţi”

Cântăreaţa şi actriţa americană Dolly Parton i-a îndemnat şi pe alţii să-i urmeze exemplul. Ca argument a adus o interpretare adaptată a hitului ei „Jolene”, relatează dpa. „Vaccin, vaccin, vaccin, vaccin … Te implor să nu eziţi. Vaccin, vaccin, vaccin, vaccin, pentru că odată ce ai murit atunci e puţin prea târziu”, a cântat ea râzând. „Ştiu că încerc să fiu amuzantă acum, dar sunt foarte serioasă în legătură cu vaccinul”.

Citește și: sfaturile-lui-dolly-parton-pentru-casnicie-de-luat-aminte.html

De ce a costat-o un milion de dolari vaccinul anti-COVID

„Am aşteptat o vreme, sunt suficient de în vârstă pentru a-l obţine şi suficient de deşteaptă pentru a-l face”, a afirmat cântăreaţa într-un videoclip postat marţi pe Twitter. Mesajul care a însoțit postarea a fost „Dolly primeşte o doză din medicamentul ei”. „Aşadar, sunt foarte fericită că o să-mi fac (vaccinul) Moderna astăzi”, a continuat ea.

Legenda muzicii country a donat anul trecut 1 milion de dolari pentru dezvoltarea vaccinului Moderna împotriva COVID-19. Despre vaccinul Moderna s-a transmis că e recomandat persoanelor de până în 55 de ani, nefiind potrivit, în baza studiilor clinice, celor în vârstă. După ce a investit în dezvoltarea vaccinului, starul a decis să și-l administreze.

Artista i-a încurajat şi pe alţii să se vaccineze. „Cu cât ajungem mai repede să ne simţim mai bine, cu atât vom reveni mai rapid la normalitate. Aşadar vreau doar să vă spun tuturor laşilor de acolo: Nu fiţi o grămadă de fricoşi – ieşiţi şi vaccinaţi-vă!”, a mai spus Parton. Cântăreaţa americană a fost vaccinată la Centrul Medical al Universităţii Vanderbilt din Tennessee.

Obraz subțire. Dolly Parton a dat un milion de dolari pe vaccin! S-a născut într-o sărăcie lucie

La cei 75 de ani, Dolly Parton este în continuare o apariție. Arată, în prezent, uimitor. Chiar cochetează cu gândul de a poza pentru cea mai celebră revistă pentru adulți. Adevărul e că Dolly știe exact valoarea banilor. Ea s-a născut și a trăit copilăria în sărăcie lucie. A fost al patrulea copil născut în familia crescătorului de tutun Robert Lee Parton. Tatăl ei era analfabet. Asta nu l-a oprit să facă mulți copii: 12 în total. Și trăiau, cu toții, într-o cabană cu o singură cameră. La nașterea lui Dolly, tatăl ei a plătit medicul cu un sac de fulgi de ovăz.

Dar, copilă fiind, habar nu avea că e săracă. „N-aș da amintirile astea pe nicio sumă de bani, oricât ar fi de mare. Dar nicio sumă de bani nu m-ar putea face să mă mai întorc să trăiesc cum am trăit atunci”, povestea Dolly într-un interviu acum câțiva ani.

Are o avere de peste jumătate de miliard de dolari și 46 de nominalizări Grammy

Cu o carieră prolifică, Dolly Parton a vândut peste 100 de milioane de album. A fost de două ori nominalizată la Oscar și de 46 la Premiile Grammy. În 2005, a primit cea mai importantă distincție oferită unui cântăreț de country. Ea a compus hitul anilor 90 „I Will Always Love You”, interpretat de Whitney Houston? Melodia a fost lansată inițial în 1974.

Sursa: Rețeteșivedete