Evenimentul Zilei > Monden > Sfaturile lui Dolly Parton pentru căsnicie. De luat aminte
Sfaturile lui Dolly Parton pentru căsnicie. De luat aminte

Sfaturile lui Dolly Parton pentru căsnicie. De luat aminte

Dolly Parton are o mulțime de sfaturi despre căsătorie la cei 74 de ani ai săi, după ce i-a spus „Da” soțului ei Carl Dean.

Într-o conversație cu colega sa de breaslă Gabby Barrett, i-a oferit sfaturi proaspetei căsătorite și viitoare mămici. Ea a împărtășit detalii din căsătoria sa de câteva decenii.

„Amândoi suntem amuzanți și amândoi avem un simț al umorului grozav, așa că ne-am simțit întotdeauna bine. Este destul de singuratic și de casă, iar eu sunt altfel. Dar când sunt acasă, îmi place asta. Nu facem aceleași lucruri, așa că avem lucruri diferite despre care să vorbim. El nu se implică în afacerea mea, iar eu nu mă implic în a lui, așa că avem propria noastră mică lume pe care o creăm pentru noi înșine.

Am făcut mereu glume că motivul pentru care căsătoria noastră a durat atât de mult este pentru că rămân plecată mereu. Ei bine, există mult adevăr în asta. Nu suntem unul în fața celuilalt timpul. Cred că există multe de spus despre o separare sensibilă, deoarece nu poți fi cu cineva 24 de ore pe săptămână, 365 de zile pe an”, spune Dolly Parton.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Sursa foto: Instagram

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: