Evenimentul ZileiMondenOana Lovin, mărturisiri dramatice despre boala nemiloasă care îi afectează viața. Medicii nu i-au dat șanse

Oana Lovin, mărturisiri dramatice despre boala nemiloasă care îi afectează viața. Medicii nu i-au dat șanse

Oana Lovin, mărturisiri dramatice despre boala nemiloasă care îi afectează viața. Medicii nu i-au dat șanse
Oana Lovin, una dintre cele mai vocale protestatare din România, trece prin momente dramatice. Aceasta se confruntă cu o problemă gravă.

Celebra protestatară Oana Lovin și-a luat inima în dinți și a făcut mărturisiri dramatice despre viața ei. Oana Lovin a ajuns în atenția opiniei publice ca urmare a protestelor anti-restricții la care a participat.

Cu toate că a devenit cunoscută pentru discursul critic împotriva restricțiilor impuse de autorități în contextul pandemiei, puțini sunt cei care știu detalii personale din viața protestatarei videochatiste.

Într-un interviu acordat lui Mădălin Ionescu, Oana Lovin a făcut mărturisiri cutremurătoare. Protestatara a declarat că a fost diagnosticată cu o boală gravă. „Am fost diagnosticată cu un cancer de mușchi neted!”.

„Da, este adevărat, mi s-a descoperit o formațiune tumorală uterină, un diagnostic despre care medicii spuneau că-mi mai dă 3, maxim 5 ani de viață. Din fericire, un RMN făcut la timp a determinat că diagnosticul nu este chiar atât de grav, însă trebuie urmărită cu atenție evoluția situație. Am fost operată, indicația este să scot uterul, însă îmi doresc copii!”, a declarat Oana Lovin, în interviul acordat lui Mădălin Ionescu.

Crescută printre minerii din Valea Jiului, tatăl ei fiind lider de sindicat, Oana Lovin a mai mărturisit că a fost educată într-un mod destul de conservator.

Eu nu am știut ce sunt alea petreceri, tata m-a ținut din scurt. Când se întuneca, obligatoriu trebuia să fiu în casă. Tata m-a învățat să fiu corectă, să iubesc oamenii, iar eu mi-am dorit să fiu iubită de oameni”, a mai spus Oana Lovin.

„Îmi amintesc că m-am apropiat, la un moment dat de băiatului unui important om din Valea Jiului. Tata s-a supărat foarte tare atunci. Mi-a spus că locul meu nu e în Valea Jiului, eu sunt deșteaptă și trebuie să ajung un om mare. Îmi spunea că dacă rămân acolo, nu voi avea viitor. De departe cel mai bun sfat pe care mi l-a dat a fost acela că nu trebuie să depind niciodată de un bărbat!”, a încheiat Oana Lovin.


Accesează: