Evenimentul Zilei > Monden > O vedetă TV din România, marcată profund de o dramă teribilă. A pierdut o sarcină în primul trimestru
O vedetă TV din România, marcată profund de o dramă teribilă. A pierdut o sarcină în primul trimestru

O vedetă TV din România, marcată profund de o dramă teribilă. A pierdut o sarcină în primul trimestru

Prezentatoarea emisiunii Xtra Night Show, Paula Chirilă, a vorbit despre un eveniment traumatizant al vieții sale, legat de pierderea unei sarcini.

Vedeta TV Paula Chirilă a vorbit despre o dramă care a afectat-o foarte tare. Prezentatoarea emisiunii Xtra Night Show, de la Antena Stars, a pierdut o sarcină în primul terestru. O experiență dureroasă, care a lovit-o din plin.

Paula Chirilă a vorbit despre o experiență care i-a marcat viața

Apoi, Paula Chirilă a rămas din nou însărcinată. A mers des la control, pentru a fi sigură că nu mai pățește încă o dramă. Din fericire, nu a mai fost cazul. „Da, am pierdut o sarcină, în stadiu foarte mic, pentru că eu am RH-ul negativ, iar fostul soţ, pozitiv. Medicii ne-au spus că, în mod cert, sarcina avea RH-ul pozitiv, ca al fostului meu soţ, şi atunci organismul meu a respins sarcina.

La următoarea sarcină am făcut permanent această analiză, ca să văd dacă nu cumva se va întâmpla la fel, dar nu a fost cazul”, a povestit Paula Chirilă într-un interviu acordat pentru revista Viva.

Paula Chirilă s-a căsătorit cu Marius Aciu în anul 2005, la Cluj-Napoca, iar după 12 ani de relație cei doi au decis să se despartă. Cuplul a depus actele de divorțat în anul 2017. Relația a rămas una decentă, mai ales că la mijloc este vorba și de fiica lor. Acum, la patru ani de la despărțire, vedeta spune că se simte foarte bine din toate punctele de vedere și chiar a învățat câteva lucruri din căsnicia ratată.

„Oricum eram fericită și înainte că fericirea mea nu e în buzunarul nimănui”

„Sunt foarte bine acum! Mă bucur de viață. Mă bucur de iubire, mă iubesc în primul rând pe mine și atunci pentru că mă iubesc pe mine am atras lângă mine oameni care mă iubesc și mă fac fericită. Oricum eram fericită și înainte că fericirea mea nu e în buzunarul nimănui, e la mine, dar am lângă mine oameni care îmi întregesc viața și mi-o fac frumoasă”, afirma Paula Chirilă.