Evenimentul Zilei > Monden > Momente de coșmar pentru Paula Chirilă. „Nu mă puteam mișca. M-a tăiat ceva…”
Momente de coșmar pentru Paula Chirilă. „Nu mă puteam mișca. M-a tăiat ceva…”

Momente de coșmar pentru Paula Chirilă. „Nu mă puteam mișca. M-a tăiat ceva…”

Cunoscuta actriță Paula Chirilă a trecut prin momente dificile de sănătate în perioada de izolare.

Artista a povestit că totul a început brusc într-o dimineață când își bea cafeaua.

„Îmi beam cafeaua dimineața și m-a tăiat ceva pe la șale. Am stat nemișcată două ore, în aceeași poziție, pentru că nu mă puteam mișca. Nu puteam să mă întind să iau telefonul’, a spus vedeta.

De frica noului coronavirus, ea nici nu ar fi vrut să ajungă la spital, motiv pentru a ținut legătura telefonic cu medicii.

„Ultimul meu gând era să merg la spital. Iei ceva nou peste ceva vechi. Am vorbit cu medici la telefon, mi-au spus ce am. S-au tasat niște chestii. A prins un pachet de nervi și atât a fost. A fost foarte urât. Nu puteam respira, nu puteam mânca, nu puteam dormi, nu puteam să mă mișc de pe o parte pe alta, a fost absolut sinistru”, a mai subliniat Paula.

Paula Chirilă nu este la primul episod de acest gen. S-a ales chiar cu două hernii de disc, în perioada în care soțul nu i-a fost alături.

„Până s-a mutat Marius aici am fost şi mamă şi tată şi cărăuş, de toate. Căram 20-30 de kilograme de la supermarket pentru toată familia. Toate astea şi-au pus amprenta asupra coloanei vertebrale’, susținea nu demult vedeta.

După o căsnicie de aproape 11 ani cu Marius Aciu, Paula Chirilă a ajuns la divorț.

Cum singurătatea nu era deloc plăcută, s-a îndrăgostit de Adrian, un bărbat cu 16 ani mai tânăr decât ea. Relația fostei prezentatoare TV cu iubitul tinerel a ajuns la final.

Sfârșitul relației a fost confirmat chiar de vedetă. Se pare că în viața fostului ei iubit deja există cineva, însă Paula Chirilă nu a vrut să comenteze foarte mult pe baza acestui subiect.

Paula Chirilă a dat de înțeles că în viața ei ar exista deja alt bărbat, însă nu a vrut să spună mai multe despre acest aspect din viața ei.

„Adrian cred că e bine acum, nu mai ţinem legătura. (…) Ca orice relaţie care se termină, relaţia s-a terminat. A durat cât trebuia să dureze. a fost frumos, dar ne vedem de vieţile noatre. S-a întâmplat de ceva vreme, ne-am văzut de vieţile noatreă. El şi-a găsit o fată, habar nu am, eu probabil mi-am găsit pe altcineva”, a declarat Paula Chirilă, potrivit romaniatv.net