Activitatea Centrului de vaccinare drive-through deschis în Piaţa Constituţiei a fost afectată miercuri ca urmare a unei defecţiuni la reţeaua electrică din zona centrală a Capitalei, informează Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB).

„În cursul zilei de miercuri, 12.05.2021, în jurul orei 14,30, ca urmare a unei defecţiuni în reţeaua electrică din zona centrală a Capitalei, a fost afectată şi activitatea Centrului de vaccinare drive-through deschis în Piaţa Constituţiei.

Ca urmare a acestei situaţii, a fost anunţat imediat dispeceratul Enel, care a confirmat trimiterea unei echipe pentru remedierea defecţiunii. Pentru a se evita formarea unei aglomerări de autovehicule în zona Pieţei Constituţiei, împreună cu Poliţia locală, s-a luat decizia ca activitatea de vaccinare la Centrul drive-through să se încheie la ora 15,30, după utilizarea dozelor de vaccin care erau deja pregătite pentru administrare”, afirmă sursa citată.

ASSMB susţine că miercuri, până la momentul opririi activităţii,341 de persoane au fost imunizate anti -COVID -19.

Potrivit aceleiaşi surse, joi, activitatea Centrului de vaccinare drive-through se va derula conform programului obişnuit, 8,00 – 20,00.