Evenimentul Zilei > Actualitate > Dosar penal la 90 de ani. O bunicuță din Tulcea, anchetată pentru distrugere
Dosar penal la 90 de ani. O bunicuță din Tulcea, anchetată pentru distrugere

Dosar penal la 90 de ani. O bunicuță din Tulcea, anchetată pentru distrugere

O bunicuță de 90 de ani, din Tulcea, este cercetată, pentru distrugere, într-un dosar penal, după ce a dărâmat ușa unei vecine cu pumnii și picioarele.

O bunicuță de 90 de ani, din Tulcea, este anchetată pentru distrugere.

O bătrână din Tulcea este anchetată penal la vârsta de 90 de ani. Femeia a fost reclamată la numărul 112 de o vecină septuagenară, pentru că i-a spart ușa.

Incidentul s-a petrecut la finalul săptămânii trecut, duminică. Bătrâna de 90 de ani s-a dus la ușa vecinei și a distrus-o lovind-o cu pumnii și cu picioarele. Speriată, vecina de 71 de ani a sunat la 112 și a solicitat intervenția autorităților. La fața locului s-a prezentat un echipaj de jandarmi care a constatat distrugerile.

Se pare că la originea disputei dintre cele două s-ar afla niște acuzații de furt. Mai exact, bătrâna în vârstă de 90 de ani susține că vecina septuagenară intră în locuința ei și îi fură lucruri din casă. Bineînțeles că cealaltă femeie, victima agresiunii de duminică, neagă orice acuzație de acest fel.

„Ajunşi la faţa locului, jandarmii au luat legătura cu apelanta, o femeie în vârstă de 71 de ani. Aceasta a relatat faptul că vecina sa, în vârstă de 90 de ani, i-a distrus uşa de acces în locuinţă, lovind-o cu pumnii şi picioarele. Femeia a declarat că vecina sa o acuză de furtul unor obiecte din locuinţă. Ea a precizat că nu este prima dată când aceasta îi distruge uşa de acces în locuinţă” se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Jandarmi Tulcea.

Bunicuță anchetată pentru distrugere la Tulcea

Pe moment, jandarmii nu au reușit să ia legătura cu pensionara de 90 de ani deoarece aceasta nu se mai afla în zonă. Bătrâna a plecat de acasă după ce și-a revărsat nervii pe ușa vecinei. Pe numele bătrânei de 90 de ani a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

„Persoana reclamată nu a fost găsită la domiciliul acesteia, însă jandarmii au întocmit pe numele acesteia actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, se arată în comunicatul jandarmilor.