Uraganul care a schimbat familia Windsor

Diana, ’’uraganul’’ modernizator care, dincolo de pasiunea pentru rockul britanic şi disco-dance, a dus cu sine şi empatia sa. A introdus în dinamicile seculare ale curţii cuvântul ’’improvizaţie’’, dar şi ’’pasiune’’. Deci, dacă există o nouă pereche regală care poate avea curajul de a aduce un omagiu  Dianei, este exact aceea formată din Harry şi Meghan. Fără dubii. E adevărat că deja William şi Kate au făcut un mic gest pentru ea, Lady D. Dar pentru Charlotte, a doua născută a perechii, numele Diana vine adăugat abia al treilea, după Elizabeth (omagiu reginei). Nu întâmplător şi pentru agenţia de pariuri londoneză, William Hill, Diana are o cotă de 10 la 1, de departe favorită şi printre pariori, pentru primul născut al perechii, titrează presa britanică

Regina pasională

Dar se mai aude şi numele de Victoria. Surpriză? Şi Victoria, deşi adesea era considerată eronat sinonimă cu prudenţa, a adus la Palat multă pasiune. Şi, mai ales, iubire. Căsătoria acesteia a fost una dintre foarte rarele uniuni bazată pe adevărată iubire la acea vreme. În plus, în 2019 se sărbătoresc 200 de ani de la naşterea sa la Kensington Palace unde Harry şi Meghan au trăit până acum. Şi dacă va fi băiat? Nmele favorit este Arthur care îşi trage rădăcinile din legenda istorică şi culturală a Regatului Unit.

Arthur sau Charles?

Iar Charles? Numele Charles la curtea de la Londra, în istorie, n-a avut cine ştie ce ecou.(unul dintre regii cu numele Charles a sfârşit spânzurat), notează Corriere della sera. Dar nu e exclus ca Harry şi Meghan să ’’premieze’’ pe papa Charles pentru DA-ul dat iubirii lor ’’în afara protocolului’’ extrem de rigid. Ne mai amintim pe Charles – luând locul tatălui miresei – care a însoţit-o pe Meghan pe scările Saint George’s Chapel la Windsor pentru a spune clasicul DA?.

 

Te-ar putea interesa și: