Evenimentul Zilei > Sport > Noul selecționer al naționalei României va fi anunțat astăzi. Ministrul Apărării s-ar fi implicat în negocieri. „Totul a fost o vrăjeală”
Noul selecționer al naționalei României va fi anunțat astăzi. Ministrul Apărării s-ar fi implicat în negocieri. „Totul a fost o vrăjeală”

Noul selecționer al naționalei României va fi anunțat astăzi. Ministrul Apărării s-ar fi implicat în negocieri. „Totul a fost o vrăjeală”

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, a anunțat, joi, că oficialii Federației Române de Fotbal (FRF) urmează să anunțe, astăzi, numele noului selecționer.

Oficialii Federației Române de Fotbal (FRF) ar fi bătut palma cu Adrian Mutu, iar „Briliantul” va deveni noul selecționer al echipei naționale. Anunțul a fost făcut, astăzi, de fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir. „Corleone” a afirmat că Răzvan Burleanu, șeful de la „Casa Fotbalului”, știa că nu are șanse să-l aducă pe Dan Petrescu de la CFR Cluj la prima reprezentativă.

Adrian Mutu va deveni noul selecționer al echipei naționale a României, a anunțat Dumitru Dragomir

Așa că totul a fost doar un teatru ieftin, la derută, a spus Dumitru Dragomir. „L-au angajat, astăzi îl anunță. Dacă mă aud ăștia (n.r. – de la FRF), iarăși îl amână (n.r. – râde). E același de care vorbeam (n.r. – Adrian Mutu). Nu s-a schimbat nimic. Totul a fost o vrăjeală. Au știut sigur că nu vine Petrescu. De Petrescu au știut de la Dîncu (n.r. – ministrul Apărării, apropiat de CFR Cluj) că nu vine. Îi dădeau drumul să plece de la Cluj?”, a declarat Dumitru Dragomir pentru gsp.ro.

Miercuri, Comisia Tehnică din cadrul FRF a ținut o ședință de urgență în timpul căreia membrii prezenți au scris câte 5 variante de selecționer, semn că ar mai putea dura ceva vreme până când selecționerul va fi anunțat.

Detalii despre profilul antrenorului angajat de FRF, oferite de Florin Bratu, selecționerul de la tineret

Florin Bratu, selecționerul reprezentativei de tineret a României, s-a numărat printre persoanele care au fost prezente la votul din cadrul Comisiei Tehnice a FRF. Tehnicianul nu a vrut  să dezvăluie informații din spatele ușilor închise, dar la un moment dat a oferit indicii foarte importante.

„Cei care au primit printre cele mai multe voturi sunt liberi de contract și au sub 55 de ani. Este posibil ca antrenorul să fie numit înainte de 1 ianuarie, se discută repede în fotbalul românesc”, a afirmat Florin Bratu la Digi Sport.