Evenimentul Zilei > Sport > Decizie surprinzătoare luată de președintele FRF, Răzvan Burleanu. Postul de selecționer a fost blocat
Decizie surprinzătoare luată de președintele FRF, Răzvan Burleanu. Postul de selecționer a fost blocat

Decizie surprinzătoare luată de președintele FRF, Răzvan Burleanu. Postul de selecționer a fost blocat

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a anunțat, marți, că va suspenda orice negociere pentru postul de selecționer până când va primi un răspuns de la Dan Petrescu.

Naționala de fotbal a României rămâne deocamdată cu postul de selecționer, vacant. Deși se părea că Adrian Mutu se află în pole position pentru a fi numit pe banca tehnică, în condițiile în care Dan Petrescu nu poate rezilia contractul cu CFR Cluj, lucrurile s-au schimbat. Astăzi, Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, i-a anunțat pe membrii că a blocat negocierile pentru postul de selecționer.

Postul se selecționer a fost blocat de FRF până când Dan Petrescu va da un răspuns

Asta până la data de 20 decembrie, atunci când va primi un răspuns definitiv de la Dan Petrescu. Burleanu a mers la Cluj-Napoca și a negociat cu tehnicianul campioanei României.

În cadrul ședinței Comitetului Executiv al FRF, ce a avut loc astăzi, Burleanu le-a transmis membrilor prezenți cum au decurs negocierile purtate cu antrenorii pe care i-a abordat până în prezent, conform gsp.ro.

În eventualitatea unui refuz al lui Dan Petrescu, va cere Comisiei Tehnice, condusă de Mihai Stoichiță, să vină cu o propunere nouă de selecționer.

De asemenea, președintele FRF a comunicat că în eventualitatea unui refuz al lui Dan Petrescu, va cere Comisiei Tehnice, condusă de Mihai Stoichiță, să vină cu o propunere nouă de selecționer.

Adrian Mutu anunța că este în cărți pentru prima reprezentativă

Pentru ca Dan Petrescu să devină selecționer, ar fi nevoie ca oficialii de la CFR Cluj să renunțe la serviciile antrenorului fără să vrea despăgubiri financiare. Contractul prevede o clauză de reziliere în valoare de 400.000 de euro, una pe care FRF nu o va plăti, conform sursei citate.

„Sunt și pe lista naționalei și până nu se va decide ce se va întâmpla, nu pot lua o decizie. Mai sunt în discuții cu alte două echipe, dar nu le pot da numele pentru că au antrenori. Una e din țară, cealaltă nu.

Contează și interesul naționalei. E o onoare să fiu pe această listă. Am posibilitatea de a alege în liniște. Am trecut prin anumite experiențe și trebuie să fiu atent în viitor. E ceva diferit între a antrena o echipă de club și a fi selecționer”, spunea Adrian Mutu săptămâna trecută la GSP Live.