Evenimentul Zilei > Actualitate > Imagini ŞOCANTE postate de ISIS. Un copil de 3 ani, pus să îşi decapiteze jucăriile de pluş cu un cuţit
Imagini ŞOCANTE postate de ISIS. Un copil de 3 ani, pus să îşi decapiteze jucăriile de pluş cu un cuţit

Imagini ŞOCANTE postate de ISIS. Un copil de 3 ani, pus să îşi decapiteze jucăriile de pluş cu un cuţit

Noi imagini cu copiii instruiţi de ISIS au fost postate pe internet. De data aceasta, în imagini apare un copil, în vârstă de 3 ani, care ține un cuțit într-o mână, iar în cealaltă un ursuleţ de pluş. La un moment dat, acesta îşi decapitează jucăria.

Toată scena este filmată într-un dormitor. Băiatul, în vârstă de 3 ani, are un ursuleţ de plus în mâna stângă şi un cuţit în mâna dreaptă. În spatele său, pe perete, sunt steaguri alb-negre, specifice ISIS

Copilul se uită la aparatul de fotografiat, zâmbeşte și decapitează ursul alb. Apoi, ridică triumfător cuţitul în aer şi din spatele camerei se aude un om care strigă 'takfir!' -un cuvânt peiorativ folosit pentru a descrie non-credincioși.

Hainele băiatului seamănă cu cele ale lui Mohammed Emwazi, responsabil pentru uciderea a cel puțin cinci ostatici occidentali şi cel care l-a decapitat jurnalistul american, James Foley, în august 2014.

Clipul a fost postat pe youtube şi s-a râspândit rapid în mediul online. Nu se ştie încă sigur de unde provin imaginile, dar se crede că au fost postate de membrii ISIS, relatează Dailymail.  

ISIS a lansat primul clip cu un copil care decapitează un om în luna iulie a acestui an.

De-a lungul timpului, Statul Islamic a lansat mai multe imagini de propagandă cu copii instruiti pentru a lupta. 

 

 

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: