Evenimentul Zilei > Politica > Noi dezvăluiri în sectorul 1. Avocatul lui Dan Tudorache iese la atac
Noi dezvăluiri în sectorul 1. Avocatul lui Dan Tudorache iese la atac

Noi dezvăluiri în sectorul 1. Avocatul lui Dan Tudorache iese la atac

Avocatul lui Daniel Tudorache spune că persoanele care au fost audiate au confirmat faptul că au fost acoperite camerele de supraveghere defecte de la Biroul electoral al Sectorului 1 cu hârtie.

Declaraţia sa a fost făcută, după ce astăzi au continuat audierile la Secţia specială de investigare a infracţiunilor din justiţie, în urma plângerii penale făcute de Daniel Tudorache.

„Domnul Tudorache, prin vocea mea spune că și cei care sunt la audieri înăuntru au confirmat faptul ca acele camere au fost învelite în hârtie, cu excepţia camerei care a înregistrat şi pe care aţi văzut-o absolut toţi, pentru că imaginile au apărut în spaţiul public, indiferent dacă respectivele camere funcţionau sau nu. Cert este că sunt învelite în hârtie și în acest moment.

Există o confirmare şi nu din partea reprezentantului PSD, asta pot să vă spun. Există o confirmare clară. Sau ALDE, că şi dumnealor se află înăuntru. Eu cred că se va descoperi, pentru că se discută şi s-a aflat cam cine a cerut acest lucru.

Din ceea ce cunosc, se vehiculează că domnul procuror Spîncu ar fi solicitat să se învelească aceste camere în hârtie!

Eu nu acuz, eu doar spun că dumnealor trebuie să lămurească aceste aspecte”, a spus avocatul Mihai Drăgan, reprezentantul legal al lui Dan Tudorache despre care face noi acuze de fraudă electorală la Sectorul 1, conform Antena3.


Marți, la Biroul Electoral Sector 1 București a fost găsit un sac cu rechizite în care se aflau voturi pentru PSD și ALDE.

Se pare că descoperirea a fost făcută de femeile care făceau curățenie în incintă respectivului birou. Prin apel 112 a fost alertată Poliția care a preluat acest nou caz semnalat.

„Într-un sac cu rechizite erau aruncate niște buletine de vot, cu ALDE și cu PSD. Reprezentantul PSD și cel al ALDE au sunat 112. Asta s-a întâmplat în jurul orei 18. Bănuiesc că până acum a ajuns deja Poliția acolo. M-a sunat și pe mine reprezentantul PSD și mi-a spus că au fost găsit voturi într-un sac cu rechizite. Nici nu știu ce să spun!”, a declarat Dan Tudorache, la România TV.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.